Thai Jasmine

Thai Jasmine

Gedempte Zuiderdiep 19, Groningen
Thai Jasmine
Gedempte Zuiderdiep 19
9711 HA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
Vanaf 16:30
Dinsdag
Vanaf 16:30
Woensdag
Vanaf 16:30
Donderdag
Vanaf 16:30
Vrijdag
Vanaf 16:30
Zaterdag
Vanaf 16:30
Zondag
Vanaf 16:30
Thai Jasmine
Thai Jasmine
Thai Jasmine interieur
Thais
Honden toegestaanRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Thai Jasmine opende haar deuren in september 2004 en was daarmee het eerste authentieke Thaise restaurant in de stad Groningen. Wat begon met enkele tafeltjes is uitgegroeid tot een goedlopend restaurant, waarbij gastvrijheid een prominente rol heeft.

Het willen zorgen voor een ander is een belangrijke drijfveer geweest voor het openen van Thai Jasmine. Vanuit boeddhistisch ideaal zijn goeddoen en zorg dragen voor een ander de hoogste waarden die een mens kan nastreven. Dit is tot op de dag van vandaag de leidraad van het restaurant.

Deze visie heeft haar vruchten afgeworpen. Zo heeft Thai Jasmine reeds prestigieuze prijzen mogen ontvangen. Ze voert het Thai Select logo, hetgeen staat voor authenticiteit en kwaliteit van de Thaise keuken. Het wordt toegekend door het Thaise ministerie van Export aan een beperkt aantal Thaise restaurants. Verder heeft Thai Jasmine het Pride of Thailand certificaat toegewezen gekregen. Deze eervolle prijs is uitgereikt door het National Food Institute of Thailand en is ondertekend door de Thaise minister van Economische Zaken.

Thai Jasmine scoort hoog op de verschillende recensie-websites. Ze is al jaren IENS-topper en heeft een eervolle vermelding op SpecialBite.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies