Taveerne Rabenhaupt

Taveerne Rabenhaupt

Gedempte Zuiderdiep 9, Groningen
Taveerne Rabenhaupt
Gedempte Zuiderdiep 9
9711 HA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00 uur
Dinsdag
vanaf 17:00 uur
Woensdag
vanaf 17:00 uur
Donderdag
vanaf 11:00 uur
Vrijdag
vanaf 11:00 uur
Zaterdag
vanaf 11:00 uur
Zondag
vanaf 11:00 uur
Taveerne Rabenhaupt
Taveerne Rabenhaupt
biertanks eetcafe Taveerne Rabenhaupt Groningen
hele kip patat appelmoes eetcafe Taveerne Rabenhaupt Groningen
BBQ / grill
TerrasWifi

Welkom bij Taveerne Rabenhaupt

De enige taveerne in Groningen waar je zelf je bier mag tappen aan tafel en lekker kip kunt kluiven!

Wij zijn elke dag geopend en naast bier kun je bij ons ook genieten van heerlijke kipgerechten, zoals huisgemaakte kipbitterballen, geroosterde kippenpoten en natuurlijk de kip van ’t spit.

Taptafel

Zoek jij een leuke plek om gezellig met je vrienden, collega’s of familie te borrelen? Reserveer dan bij ons een taptafel! Wij zijn het enige café in Groningen waar je aan tafel je eigen bier kunt tappen!

De Taveerne is vernoemd naar de vaak vergeten Carel Rabenhaupt die in 1672 de aanvallen van “Bommen Berend” af wist te slaan en daarmee de stad bevrijdde. Voor ons een echte held!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Taveerne Rabenhaupt
Medewerker bediening (FT/PT)

Medewerker Bediening (FT/PT)

Bij Taveerne Rabenhaupt draait alles om bier en biologische kip, een unieke concept voor de Groninger horeca. Met niet alleen een bar met diverse bieren, een gezellig terras en een uitgebreide menukaart met veel kipgerechten, maar ook 5 taptafels waaraan gasten zelf hun bier mogen tappen. Er heerst een gemoedelijke sfeer en wij vragen daarom ook een enthousiaste medewerker bediening die service hoog heeft staan, maar er ook voor zorgt dat deze ongedwongen sfeer blijft bestaan.

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van jou dat je goed kunt samenwerken, je hoofd koel houdt bij topdrukte, een echte teamplayer bent en je collega’s uit de brand helpt, mocht dat nodig zijn. Wij zijn vooral gek op gezellige gasten, heerlijke kip en een goed glas koud bier. Houd je niet van kip of van bier? Dan geeft niet. Als je het maar wel kan serveren en kan tappen! Wij houden zo erg van gezelligheid dat de tent pas sluit wanneer de gezelligheid stopt. Of dit nu om 00:00 of om 03:00 is!

Heb jij?
- Enige ervaring in een soortgelijk functie
- Geen bezwaar hebben tegen flexibele werktijden, ook op feestdagen en weekenden
- Uitstekende Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid. Duits is een pré

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden jou een leuke baan in een mooi en gezellig restaurant met een informele werksfeer. Tevens maak je deel uit van een fijn team van bedieningsmedewerkers. Daarnaast bestaat doorgroeien tot de mogelijkheden. Salariëring is conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van de KHN, gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond.

Solliciteren
Ben jij die bedieningsmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV (inclusief pasfoto) en motivatiebrief naar pz@martinihotelgroup.nl t.a.v. mevrouw P. Boon o.v.v. medewerker bediening – Taveerne. Voor meer informatie kunt u telefonisch (050-5886556) of per mail contact opnemen.

Reageren kan tot uiterlijk 21 september

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.