Taveerne Rabenhaupt

Taveerne Rabenhaupt

Gedempte Zuiderdiep 9, Groningen
Taveerne Rabenhaupt
Gedempte Zuiderdiep 9
9711 HA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00 uur
Dinsdag
vanaf 17:00 uur
Woensdag
vanaf 17:00 uur
Donderdag
vanaf 11:00 uur
Vrijdag
vanaf 11:00 uur
Zaterdag
vanaf 11:00 uur
Zondag
vanaf 11:00 uur
Taveerne Rabenhaupt
Taveerne Rabenhaupt
kip-van-spit
soorten-bier
BBQ / grill
TerrasWifi

Welkom bij Taveerne Rabenhaupt

De enige taveerne in Groningen waar je zelf je bier mag tappen aan tafel en lekker kip kunt kluiven!

Wij zijn elke dag geopend en naast bier kun je bij ons ook genieten van heerlijke kipgerechten, zoals huisgemaakte kipbitterballen, geroosterde kippenpoten en natuurlijk de kip van ’t spit.

Taptafel

Zoek jij een leuke plek om gezellig met je vrienden, collega’s of familie te borrelen? Reserveer dan bij ons een taptafel! Wij zijn het enige café in Groningen waar je aan tafel je eigen bier kunt tappen!

De Taveerne is vernoemd naar de vaak vergeten Carel Rabenhaupt die in 1672 de aanvallen van “Bommen Berend” af wist te slaan en daarmee de stad bevrijdde. Voor ons een echte held!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl




Vacatures bij Taveerne Rabenhaupt




BIOLOGISCHE KIP ZOEKT HULPKOK

Datum vacature: 31 maart 2017
Sluitingsdatum: 24 april 2017
Afdeling: Keuken
Standplaats: Groningen
Dienstverband: Bepaalde tijd

Bij Taveerne Rabenhaupt aan het Gedempte Zuiderdiep draait alles om biologische kip en bier. Wij hebben een uitgebreide menukaart met veel kipgerechten, maar ook 5 taptafels waaraan gasten zelf hun bier mogen tappen. Een uniek concept voor de Groninger horeca!

De baan
Ben jij gek op kip, leergierig en heb jij een passie voor lekker eten? Krijg jij er energie van om in alle hectiek in de keuken jouw collega koks te ondersteunen door voorbereidende werkzaamheden uit te voeren? Kun jij op tempo verse groenten wassen, snijden en klaarzetten en kun je delen van gerechten zelfstandig maken? Als hulpkok krijg jij de kans om je talenten voor koken te laten zien en verder uit te bouwen. Je werkt in een jong team met een zelfstandig werkend kok, hulpkok en een leerling kok. De specialiteit voor de lunch- en dinergerechten is biologische kip.

Jouw profiel
• Je bent in bezit van het niveau 2 diploma basiskok of niveau 3 zelfstandig werkend kok of hebt deze opleiding bijna afgerond
• Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar
• Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken
• Je bent kritisch en accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP
• Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken
• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent leergierig
• Competenties: samenwerken, stressbestendig, flexibel, oog voor detail.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke baan in een groeiende horecaonderneming (wij zijn onderdeel van de Martini Hotel Group) met een fijne werksfeer en leuke collega’s. De arbeidstijden en – dagen en het salaris worden in overleg bepaald en zijn mede afhankelijk van beschikbaarheid, opleiding en ervaring.

Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je cv (voorzien van foto) en brief waarin je kort je motivatie en beschikbaarheid toelicht.
T.a.v. I. van der Wal, pz@martinihotelgroup.nl
O.v.v.hulpkok – Taveerne Rabenhaupt

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. I van der Wal, Personeelsfunctionaris Martini Hotel Group.
Email: pz@martinihotelgroup.nl
Telefoon: 050-5886556

Reageren kan tot uiterlijk 24 april 2017.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




BIOLOGISCHE KIP ZOEKT ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Datum vacature: 31 maart 2017
Sluitingsdatum: 24 april 2017
Afdeling: Keuken
Standplaats: Groningen
Dienstverband: Bepaalde tijd

Bij Taveerne Rabenhaupt aan het Gedempte Zuiderdiep draait alles om biologische kip en bier. Wij hebben een uitgebreide menukaart met veel kipgerechten, maar ook 5 taptafels waaraan gasten zelf hun bier mogen tappen. Een uniek concept voor de Groninger horeca!

De baan
Ben jij gek op kip, verse producten en heb jij een passie voor lekker eten? Dan is een baan als zelfstandig werkend kok iets voor jou! Je bent samen met een andere zelfstandig werkende kok, een leerlingkok en een hulpkok verantwoordelijk is voor de kwaliteit en creativiteit van de gerechten waar biologische kip de specialiteit is. Hierbij maak je gebruik van verse ingrediënten en ben jij goed in staat om mooie smaak en presentatie combinaties te maken. Daarnaast krijg je de ruimte voor eigen input en creativiteit voor de ontwikkeling van nieuwe gerechten voor de menukaart. In deze functie ben jij samen met de andere zelfstandig werkend kok de kartrekker van de keuken.

Jouw profiel
• Je bent in bezit van een diploma MBO zelfstandig werkend kok niveau 3
• Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de keuken
• Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken
• Je bent kritisch en accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP
• Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken
• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent leergierig
• Competenties: stressbestendig, zelfstandig, oog voor detail, creativiteit, kwaliteitsgericht.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke baan in een groeiende horecaonderneming (wij zijn onderdeel van de Martini Hotel Group) met een fijne werksfeer en leuke collega’s. De arbeidstijden en – dagen en het salaris worden in overleg bepaald en zijn mede afhankelijk van beschikbaarheid, opleiding en ervaring.

Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je cv (voorzien van foto) en brief waarin je kort je motivatie en beschikbaarheid toelicht.
T.a.v. I. van der Wal, pz@martinihotelgroup.nl
O.v.v. Zelfstandig Werkend Kok – Taveerne Rabenhaupt

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. I van der Wal, Personeelsfunctionaris Martini Hotel Group.
Email: pz@martinihotelgroup.nl
Telefoon: 050-5886556

Reageren kan tot uiterlijk 24 april 2017.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.