Aantal uren: 24 - 32 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben jij een geboren kok die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan Rabenhaupt (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Kok bij Rabenhaupt krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in een dynamische, snel bewegende omgeving in hartje Groningen.
Rabenhaupt is (g)een lunchroom, pub, bistro, baf of eetcafé. We zijn eigenlijk gewoon wat jou uitkomt. Bij Rabenhaupt draait alles om ons product: gastvrijheid! Dit realiseren we
door onze gastbenadering en onze serviceproducten toegankelijk te houden. Van de simpele eter tot de culinaire ontdekker, iedereen is welkom bij Rabenhaupt.
Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een Sous Chef die 32 – 38 uur beschikbaar is en die zin heeft om zijn passie te gebruiken om onze gasten een onvergetelijke tijd te geven.
De functie
Als Sous Chef kom je terecht in een gedreven maar gezellig team van koks. Je bent verantwoordelijk voor de bereiding van zowel de warme- als koude kant, maar ook de voorbereidende werkzaamheden die hieraan vooraf gaan komt op jouw bord te liggen. Je zal nauw samen komen te werken met de chef-kok en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de menukaart.
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Je bent in bezit van minimaal een diploma zelfstandig werkend kok niveau 3
• Je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent kritisch, accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP
• Je werkt graag in teamverband
• Je hebt zin om in een leuk team aan het werk te gaan!
Wat hebben we jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. In de eerste week staat coaching en training centraal. Op deze manier willen we je klaarstomen om zo snel mogelijk zelfstandig te laten werken. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.
Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via keuken@rabenahauptgroningen.nl en we voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar keuken@rabenhauptgroningen.nl o.v.v. Kok
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer gelijk