Stads- en terrascafe Pronk

Vismarkt 56, Groningen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Stads- en terrascafe Pronk53.216670, 6.564152Vismarkt 56, Groningen, Nederland (Route)
Stads- en terrascafe Pronk
Vismarkt 56
9711 KV Groningen

Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Ga naar de website
Openingstijden
Maandag
10.00 – 24.00 uur
Dinsdag
10.00 – 24.00 uur
Woensdag
10.00 – 24.00 uur
Donderdag
10.00 – 24.00 uur
Vrijdag
10.00 – 24.00 uur
Zaterdag
10.00 – 24.00 uur
Zondag
10.00 – 24.00 uur
Bekijk de lunchkaart
Stads- en terrascafe Pronk
TerrasWifi

RESTAURANT
De grootste en meest in het oog springende ruimte van Pronk is het restaurant. Je vindt er de open haard, gezellige zitjes, een robuuste stamtafel en vensterbanken met kussens waarin je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op de Vismarkt. Vergeet vooral niet om je heen te kijken. Alle plafonds hebben prachtige oude muurschilderingen, en de achterwand van het restaurant is de originele muur uit de 13e eeuw.

TUINKAMER
De tuinkamer is een heerlijke lichte ruimte, grenzend aan de binnentuin. Ook hier een stamtafel, en brede vensterbanken met kussens waarin je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op de prachtige binnentuin. Een fijne plek voor een netwerkborrel, maar ook geschikt als flexwerkplek.

TERRAS
Op onze binnentuin zijn we heel trots. Middenin de drukte van de stad vind je hier een oase van rust; een besloten en beschutte plek met gezellige loungebanken, gashaarden, veel groen en lekkere muziek.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl

Bekijk meer van Stads- en terrascafe Pronk

Stadscafe Pronk interieur barStadscafe Pronk interieur


Deel deze pagina:


Vacatures bij Stads- en terrascafe Pronk


Zelfstandig Werkend Kok

Bij Stadscafe Pronk zijn we op zoek naar een ZW-Kok.
Ons concept brengt al het goede van een urban lifestyle bij elkaar.  Create, meet, eat, drink and relax, life is good!

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden

  • verrichten van voorbereidende werkzaamheden
  • beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten
  • uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
  • doorgeef gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren
  • toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies
  • toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl)
  • plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities
  • ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen
  • bewaken van houdbaarheid en hygiëne
  • controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten
  • leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.
  • ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen

Functie eisen

  • MBO niveau 3 werk- en denkniveau, afgeronde koks opleiding
  • aantoonbare kennis van de (basis) kooktechnieken
  • kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.
  • Initiatiefrijk
  • Kwaliteitsgericht
  • Stressbestendig
  • Flexibel

Wanneer je denkt dat jij de geschikte persoon hiervoor bent dan horen we dat graag van je!
Je kunt je reactie sturen naar info@stadscafepronk.nl