Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Floormanager (32-38 uur)
Wiebelende tafel? In een vloeiende beweging schuif jij een bierviltje onder de tafelpoot. Lege glazen? Niet tijdens jouw shift. Gelukkige mensen? Daar doe je het voor.
Wij zoeken een nieuwe floormanager. Iemand die enthousiast is over eten, gastvrijer is dan je oma en moeiteloos tussen volle tafeltjes doorvliegt. Ben jij de geboren leider die we zoeken?
Dit ga je doen:
Als floormanager zorg jij dat alles op de vloer goed gaat. Alle gasten zitten lekker te eten en te drinken en je collega’s weten precies wat ze moeten doen. Als er toch iets onduidelijk is, weten ze je te vinden.
Je motiveert iedereen in het team om het beste uit zichzelf te halen, ook jezelf én het hele restaurant. Je gaat namelijk altijd op zoek naar manieren om het beter te doen: je ziet waar verbeterpunten liggen, lost ze op en ontwikkelt nieuw beleid. Zo hebben we elke dag nóg meer om mee te pronken.
Achter de schermen werk je minstens zo hard. Planningen maken, meedenken over het bedrijf en nieuwe medewerkers inwerken: jij doet het allemaal. Je weet al lang dat je hart in de horeca ligt, dus je bent blij dat je ook nog gewoon elke dag de vloer op gaat. Niks leuker dan gasten een onvergetelijke ervaring geven!
Dit krijg je van ons
- € 2.093,45 - € 2.813,59 (bruto op basis van 38 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring
- Werken op een historische plek in hartje Groningen
- Een gezellig en gemotiveerd team met hart voor de zaak
- Ruimte voor eigen inbreng
Dit vragen we van jou:
Jouw bloedgroep is pinot noir-positief en je DNA bestaat uit al dente gekookte spaghettislierten. Met andere woorden: de horeca is helemaal jouw ding. Je hebt er dan ook al de nodige ervaring in. Verder:
- ben je minstens 32 uur beschikbaar: doordeweeks, in het weekend en ‘s avonds;
- pak je de leiding: je bent een echte kartrekker;
- pas je je makkelijk aan in elke situatie;
- maak je makkelijk contact met gasten én collega’s;
- heb je technisch inzicht: een technicus hoef je niet te zijn, maar kennis van facilitaire ondersteuning is handig. Zie je dat iets kapot is? Dan geef je dat aan. Nog fijner als je het zelf fikst.
Dit is Pronk:
Gezelligheid, een unieke locatie en uitzonderlijke gerechten: dat is Pronk. Ons grand-café heeft een restaurant, een tuincafé en een (verwarmd) terras dat elke dag van jaar open is. En dat in een historisch pand in hartje Groningen. Genoeg om mee te pronken, als je het ons vraagt.
Lijkt ‘t je wat?
Dacht jij bij alles hierboven: “ja, ja en nog eens ja”? Dan vinden we jou vast ook een grote “ja”. We gaan graag een keer met je praten. Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar info@stadscafepronk.nl. Tot snel!
Solliciteer gelijk