Stads- en terrascafe Pronk

Stads- en terrascafe Pronk

Vismarkt 56, Groningen
Stads- en terrascafe Pronk
Vismarkt 56
9711 KV Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
10.00 – 24.00 uur
Dinsdag
10.00 – 24.00 uur
Woensdag
10.00 – 24.00 uur
Donderdag
10.00 – 24.00 uur
Vrijdag
10.00 – 24.00 uur
Zaterdag
10.00 – 24.00 uur
Zondag
10.00 – 24.00 uur
Bekijk de lunchkaart Bekijk de menukaart
Stads- en terrascafe Pronk
Stads- en terrascafe Pronk
Stadscafe Pronk interieur bar
Stadscafe Pronk interieur
TerrasWifi
RESTAURANT

De grootste en meest in het oog springende ruimte van Pronk is het restaurant. Je vindt er de open haard, gezellige zitjes, een robuuste stamtafel en vensterbanken met kussens waarin je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op de Vismarkt. Vergeet vooral niet om je heen te kijken. Alle plafonds hebben prachtige oude muurschilderingen, en de achterwand van het restaurant is de originele muur uit de 13e eeuw.

TUINKAMER

De tuinkamer is een heerlijke lichte ruimte, grenzend aan de binnentuin. Met brede vensterbanken met kussens waarin je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op de prachtige binnentuin. Een fijne plek voor een netwerkborrel, maar ook geschikt als flexwerkplek.

TERRAS

Op onze binnentuin zijn we heel trots. Middenin de drukte van de stad vind je hier een oase van rust; een besloten en beschutte plek met gezellige loungebanken, gashaarden, veel groen en lekkere muziek.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Stads- en terrascafe Pronk
Zelfstandig Werkend Kok (32/38 uur)

Ben jij een zelfstandig werkend kok en wil je werken in een mooi leuk en jong bedrijf.  Wil je samenwerken met jonge mensen en herken je jezelf als flexibel, teamspeler en kun je ook nog tegen een beetje drukte in de keuken. En natuurlijk niet te vergeten....je kan ook nog goed en lekker koken. Dan dagen wij je uit om te reageren op deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken, uren zijn in overleg maar indien mogelijk tussen de 32 en 38 uur.  Wat ons betreft mag je zo snel mogelijk beginnen!

Interesse? Mail dan je CV dan z.s.m. naar info@stadscafepronk.nl