Sociëteit de Poll

Sociëteit de Poll

Pollselaan 5, Glimmen
Sociëteit de Poll
Pollselaan 5
9756 CJ Glimmen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 08:30 uur
Dinsdag
vanaf 08:30 uur
Woensdag
vanaf 08:30 uur
Donderdag
vanaf 08:30 uur
Vrijdag
vanaf 08:30 uur
Zaterdag
vanaf 08:30 uur
Zondag
vanaf 08:30 uur
Sociëteit de Poll
Sociëteit de Poll
golfbaan NNgCC
Internationaal
TerrasWifi

Noord Nederlandse Golf & Country Club

Het team van Sociëteit de Poll heet u als golfer harte welkom in ons zeer charmante clubhuis.

De keuken heeft een uitstekende naam in golfwereld Nederland. Er wordt seizoengericht gekookt met absolute hoogtepunten in het asperge- en wildseizoen.

De wijnkelder omvat een kleurrijke selectie van zowel de oude als de nieuwe wereld. Wereldwijnen van de familie Pon, klassiekers uit de Bordeaux en de Bourgogne, maar ook een selectie prachtige huiswijnen aangepast aan het seizoen.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Sociëteit de Poll
Ervaren, allround horeca /bar medewerker, 38-40 uur per week ( assistent bedrijfsleider )

Afwisselende en verantwoordelijke functie voor ervaren, allround horeca /bar medewerker ( 38-40 uur per week)

Sociëteit De Poll, een horecaonderneming, gelegen in het clubhuis van de Noord Nederlandse Golf & Countryclub, is per 1 december 2018 op zoek naar een enthousiaste en representatieve assistent bedrijfsleider. Zit gastvrijheid in jouw genen er herken jij je in onderstaand profiel?

In deze functie zal je als rechterhand van de zaak fungeren en zo ook gezien worden door de gasten. Jij blinkt uit in het contact met de gasten; het aansturen van het team en in verkoop van alles wat met het restaurant en de bar te maken heeft. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit ; de werkuren zijn voornamelijk van 12.00 uur tot sluitingstijd

Als leidinggevende van een enthousiast en gastvrij team ben je veel meer dan alleen de persoon die de drankjes inschenkt of de borden aan tafel brengt. Jij bent het aanspreekpunt voor gasten, informeert en adviseert over wijn-spijs combinaties en zorgt voor een nette afhandeling bij het afrekenen. Naast de bar- en bedieningstaken zal je van tijd tot tijd lichte keukenwerkzaamheden uitvoeren en ben jij verantwoordelijk voor een nette en volledige afsluiting van de dag.
Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent representatief, sociaal en durft leiding te geven.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto, dit in verband met het afsluiten aan het eind van de dag

Het salaris zal in een persoonlijk gesprek worden bepaald; onder andere werkervaring en opleiding spelen hier een rol bij. Eventuele overige arbeidsbepalingen en reiskostenvergoeding zullen dan tevens ook worden bepaald.

Ben je op zoek naar een mooie stap in je carriere? Reageer door je c.v. en motivatie te mailen naar info@societeitdepoll.nl t.a.v. André Kremer