Solliciteer gelijk
Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
Aantal uren: 32 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Wij zoeken
Een zelfstandig werkend kok/sous-chef en daarmee de rechterhand van onze Chef kok.
s’ Amuse Cateraar is een van de meest toonaangevende cateraars in Noord-Nederland. s’ Amuse verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren de meest uiteenlopende partijen en evenementen. s ‘Amuse Cateraar is eigenaar van twee locaties in Groningen: Landgoed de Coendersborg in Groningen-Zuid en de BuitenSociëteit aan het Paterswoldsemeer. Daarnaast verzorgt s’ Amuse regelmatig evenementen op externe locaties. Een aantal voorbeelden: de A-kerk, Martinikerk, Grand Theater, Gasunie, Hanzehogeschool, Openbaar Ministerie, etc. De productiekeuken en tevens het hoofdkantoor van s’ Amuse zijn gevestigd in de Coendersborg.
Persoonlijke kenmerken:
Gevoel voor kwaliteit, creatief, daadkrachtig en een positieve mindset
Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
• Aansturen en motiveren van de keukenbrigade
• Bewaken van de kwaliteit
• Verantwoordelijk voor voorraadbeheer, bestellingen en cost control
• Realiseren van efficiency in productie en bruto winst
• Toezien op naleving van voorschriften op gebied van veiligheid, Arbo en HACCP
• Zorgen voor de ontvangst-controle en verwerking bij afwijkingen van leveringen
Functie eisen:
• Minimaal 2 jaar ervaring als (leidinggevende) kok
• HACCP gecertificeerd
• Kennis van bijzondere dieetwensen, allergieën, etc.
• Kan met computer omgaan
• Communicatief vaardig, flexibel en consequent
Arbeidsvoorwaarden:
Je komt te werken in een ambitieus en professioneel team waar kwaliteit en gasttevredenheid de belangrijkste pijlers zijn. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen in een organisatie waar jou eigen inbreng, ideeën, nieuwe gerechten, etc. van harte welkom zijn. Wij bieden je een werkplek met arbeidsvoorwaarden conform de horeca cao welke passen bij je functie en verantwoordelijkheden.
Wat bieden wij?
• Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband
• Aantal uren: 32 tot 38 uren per week met een passend salaris boven CAO
• Een afwisselende baan
• Niet elk weekend en elke avond en met de kerstdagen vrij.
Enthousiast? Dan komen we graag met je in contact. Heb je vragen of wil je direct solliciteren?
Bel of mail Roald Reitsema op 06-26 48 41 58 | info@samuse.nl
Solliciteer gelijk