Restaurant Weeva

Restaurant Weeva

Gedempte Zuiderdiep 8-10, Groningen
Restaurant Weeva
Gedempte Zuiderdiep 8-10
9711 HG Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
17:00-23:00
Dinsdag
17:00-23:00
Woensdag
17:00-23:00
Donderdag
17:00-23:00
Vrijdag
17:00-23:00
Zaterdag
12:00-23:00
Zondag
12:00-23:00
Restaurant Weeva
Restaurant Weeva
weeva interieur 1
weeva interieur 2
Hollands
RolstoelvriendelijkTerrasWifi

Nostalgie aan het Gedempte Zuiderdiep

Een stuk Groninger stadsgeschiedenis herleeft aan het Gedempte Zuiderdiep 8-10.
Wat ooit begon als de “Groninger Volksgaarkeuken” en in Stad en Ommeland beroemd werd onder de naam “Woon- en Eethuis Voor Allen”, is sinds oktober 2011 weer terug van weggeweest: restaurant WEEVA. Op de plek waar de WEEVA zo’n lange tijd ‘deugdzaam en krachtig voedsel’ heeft bereid voor ‘zeer billijke prijzen’, zijn inmiddels weer betaalbare, oer-Hollandse maaltijden te nuttigen. Precies 140 jaar na de initiële opening, is restaurant WEEVA weer nieuw leven ingeblazen. De nostalgische sfeer van weleer is in een nieuw jasje gegoten, met een duidelijke knipoog naar het verleden. WEEVA staat voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, streekproducten, gezonde voeding, gastheerschap & vakmanschap Nu kenmerkt de menukaart zich vooral door oer -Hollandsegerechten zoals Groninger bloedworst, kalfslever (rosé, met rookspekjes en uien) en Groninger poffert. Ook kunt u hier terecht voor een scherp geprijsde dagelijks wisselende daghap.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Restaurant Weeva
Ervaren medewerker bediening (PT)

Voor Restaurant WEEVA zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening. Onze gasten zijn zowel restaurantgasten van buiten, als hotelgasten van het Martini Hotel. Restaurant “WEEVA” behoort tot de Martini Hotel Group. De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van 7 toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector.

Taken en verantwoordelijkheden
Als medewerker bediening maak jij samen met je collega’s de verwachtingen en wensen van de gasten waar. Jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Een bestelling opnemen en uitserveren, de menukaart toelichten en gasten adviseren over diverse gerechten en een bijpassend drankje. Jij kunt dit allemaal! Voor jou is horeca etiquette en gastheerschap geen onbekend terrein.

Profiel
- Enkele jaren ervaring in de bediening
- Geen bezwaar hebben tegen flexibele werktijden, ook op feestdagen en weekenden
- Uitstekende Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid. Duits is een pré
- Goed kunnen samenwerken

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke baan in een prachtig restaurant met een professionele, maar gezellige werksfeer. Tevens maak je deel uit van een ervaren team van bedieningsmedewerkers met passie voor het vak. Daarnaast bestaat doorgroeien tot de mogelijkheden. Salariëring is conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van de KHN, gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond.

Solliciteren
Ben jij die bedieningsmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV (inclusief pasfoto) en motivatiebrief naar pz@martinihotelgroup.nl t.a.v. mevrouw I. Dalebout o.v.v. medewerker bediening – WEEVA. Voor meer informatie kunt u telefonisch (050-5886556) of per mail contact opnemen.

Reageren kan totdat de vacature is ingevuld!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.