fbpx

Restaurant Voilà

Restaurant Voilà

W.A. Scholtenstraat 39, Groningen
Restaurant Voilà
W.A. Scholtenstraat 39
9711 XB Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Woensdag
vanaf 18:00
Donderdag
vanaf 18:00
Vrijdag
vanaf 18:30
Zaterdag
vanaf 18:30
Zondag
vanaf 18:00
Restaurant Voilà
Restaurant Voilà
interieur Voila
BiologischFranse keukenMediterraanRegionaalVegetarischVis
Honden toegestaanTerrasWifi

Bij Voilà, uw (h)eerlijke restaurant in Groningen kunt u terecht voor een diner volgens het Franse table d’hôte principe. Wij serveren een vijfgangen verrassingsmenu. Onze keuken brigade kookt elke dag met verse producten, voornamelijk uit de omgeving en met de seizoenen mee. Graag houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren.

Wijn-spijs

Onze gastheren en gastvrouwen doen u graag een voorstel van passende dranken bij de gerechten. Wij adviseren u graag in wijn-spijs, hebben een aantal lokale bieren op fles en een breed assortiment alcoholvrije dranken.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Restaurant Voilà
PER DIRECT Restaurant Voilà - Medewerker bediening

We zoeken voor Restaurant Voilà PER DIRECT een vriendelijke, goed verzorgde dame of heer voor een vast dienstverband of als oproepkracht in de bediening. Ben jij enthousiast, beschik je over passie en basiskennis en vindt je het geweldig om gasten in de watten te leggen? Dan zoeken wij jou!

Weet je iemand anders voor deze mooie functie die wil werken en bijdragen in een klein en hecht team? Deel dan deze oproep!

Voor meer info en sollicitaties info@restaurantvoila.nl

À bientôt


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer