Restaurant ’t Feithhuis

Restaurant ’t Feithhuis

Martinikerkhof 10, Groningen
Restaurant ’t Feithhuis
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
van 10:30 tot 23:00 uur
Dinsdag
van 10:30 tot 23:00 uur
Woensdag
van 10:30 tot 23:00 uur
Donderdag
van 10:30 tot 23:00 uur
Vrijdag
van 10:30 tot 23:00 uur
Zaterdag
van 10:30 tot 23:00 uur
Zondag
van 10:30 tot 23:00 uur
Restaurant ’t Feithhuis
Restaurant ’t Feithhuis
11223548_1011115395579589_1734693609058951817_n
11760131_1014317888592673_2554550568476273210_n
BiologischHollandsVegetarisch
Honden toegestaanOntbijtRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Stadscafé ~ Restaurant ’t Feithhuis is dé ontmoetingsplaats in Groningen

Hier proef je betrokkenheid met elkaar en de omgeving. Aan tafel, op het bord en in je glas.

Met veel plezier, voorziet ‘t Feithhuis haar gasten van heerlijke producten. Onze gepassioneerde baristi maken de lekkerste koffies, cappuchino’s of latte macchiato’s en ons dagelijks wisselende 3-gangen smaakmenu wordt volledig bereid met producten ‘Uut ’t Noord’n’.
Veel van de producten maakt onze chefkok naar eigen receptuur en waar mogelijk worden lokale en verantwoorde producten gebruikt. Zo proef je bijvoorbeeld verse Waddenvis van de Goede Vissers, geitenkaas van de Mekkerkast uit Sebaldeburen, varkensvlees van het Grasdierdorp uit Drouwenerveen en zelfgemaakt ijs van Hoeve Sonneclear. We kiezen bewust, zijn transparant in onze manier van werken en voelen ons betrokken bij onze leefomgeving en het milieu. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder smaakvol!

Het pand met haar rijke historie dat rond 1450 diende als pastorie, later als muziekschool en nog later als studentenhuis, werd Stadscafé Restaurant ’t Feithhuis in 1994. Het unieke stadscafé, het restaurant, de bar en het terras: alle hebben hun eigen, sfeervolle en authentieke karakter en zijn naast heerlijk toeven voor de Groningers ook uitermate geschikt voor bruiloftspartijen, promotiefeesten of bedrijfsevenementen tot wel 200 personen. Met passie voor ambacht wordt gewerkt aan optimale gastvrijheid en een hoogwaardig product en geven onze medewerkers elkaar de ruimte om te groeien én plezier te maken!

’t Feithhuis, dat zich in hartje centrum, vlakbij Martinitoren en Grote markt bevindt, is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur ben je welkom voor ontbijt of brunch en tot 23:00 uur kun je binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies




Vacatures bij Restaurant ’t Feithhuis




Zelfstandig werkend kok

’t Feithhuis is al ruim 20 jaar dé ontmoetingsplaats van Groningen voor lunch, borrel en diner. Komend jaar zetten we de tent op de kop met vernieuwende plannen op het gebied van eten, duurzaamheid, interieur en online! We willen dat onze gasten het ambacht in onze producten en gastvrijheid proeven en hechten veel waarde aan groei van mensen. Vanzelfsprekend zijn we daarom erkend vakpunt horeca en werken we samen in een gepassioneerd team en maken we een top restaurant beleving toegankelijk voor een breed publiek!

Persoonlijke kenmerken:
Verantwoordelijkheidsgevoel, creatief, teamspeler maar ook zelfstandig

Functiekenmerken:
Chef de partie, verantwoordelijk voor ‘eigen’ onderdeel van de keuken, informatief gastencontact

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
- Juiste bereiding en uitgifte van de gerechten
- Voorbereidende werkzaamheden
- Uitvoeren van werkzaamheden conform instructies en richtlijnen
- Bewaken van HACCP regels
- Instructies geven aan hulpkrachten
- Naleven van efficiency
- Input geven voor ontwikkelingen van de menukaarten
- Zorgen voor de ontvangst-controle en verwerking bij afwijkingen van leveringen.
- Doen van dagelijkse bestellingen

Functie eisen:
- Minimaal 1 jaar ervaring als kok.
- Communicatief vaardig, flexibel, consequent en inventief.
- Kwaliteitsgericht en punctueel

De Ambitie
Ondernemend willen we ook de komende jaren zijn door te vernieuwen in trends. ’t Feithhuis kent een paar prachtige uitdagingen waarvoor we innovatieve ideeën hebben. Wij willen meer beleving creëren, nog duurzamer gaan werken, het ambacht en de mens achter het ambacht in onze gerechten naar voren brengen, @Feithhuis online en offline verbinden. Hier passen koks bij die in staat zijn om deze ideeën naar het bord te vertalen, willen innoveren en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wij geloven dat als onze medewerkers ruimte vinden om te groeien, ’t Feithhuis automatisch mee zal groeien.

Arbeidsvoorwaarden
`t Feithhuis biedt jou een interessante functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een professioneel team dat van aanpakken weet en waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden conform de horeca cao welke passen bij je functie en verantwoordelijkheden.

Reageren:
Stuur je brief en C.V. naar bedrijfsleider@feithhuis.nl ter attentie van K. Leij Voor vragen kun je contact opnemen met 050-3135335 (Kim Leij)




1e Medewerker Bediening

‘t Feithhuis is al ruim 20 jaar dé ontmoetingsplaats van Groningen voor lunch, borrel en diner. Komend jaar zetten we de tent op de kop met vernieuwende plannen op het gebied van eten, duurzaamheid, interieur en online! We willen dat onze gasten het ambacht in onze producten en gastvrijheid proeven en we zijn op zoek naar vakmensen die daar een bijdrage aan willen leveren. Ben jij die eerste medewerker bediening met passie voor het vak en wil je werken in een bedrijf dat ruimte biedt om te groeien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als eerste medewerker bediening assisteer je onze teamleiders en coördineer/regel je de werkzaamheden van de medewerkers met betrekking tot het bedienen van gasten in het restaurant en bij partijen. Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te dragen en stuurt een groep medewerkers bediening aan in de werkuitvoering en begeleiding. Daarnaast ben je ook een voorbeeld in het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden. Je uitdaging binnen de horeca is gastencontact welke is gericht op service en probleemoplossing.

Ben jij:

- ambitieus
- resultaatgericht
- verantwoordelijk
- fulltime inzetbaar
- ook in weekenden en avonden beschikbaar
- woonachtig in Groningen
- minimaal 18 jaar?

Heb je:

- ervaring in de vorm van een horecagerichte opleiding
- of werkervaring in een soortgelijk bedrijf?

Wacht dan niet langer en reageer met een motivatiebrief en je cv via:

Per email:
susanne@feithhuis.nl
t.a.v. Susanne Bottema

Per Post:
Stadscafé~Restaurant
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen




Parttime afwasser

Als parttime medewerker in de afwas faciliteer je zowel de bediening als de keuken met de aanvoer van schoon servies, bestek en keukenmaterialen. Je zorgt er voor dat alle aanvoer van vuile vaat snel door de vaatwasser gaat en vervolgens distribueer je alles naar de juiste opslagplek of afdeling. Je bent een harde werker en niet bang om vies te worden. De verschillende ruimtes in de keuken en de spoelstraat worden door jou voorzien van regelmatig onderhoud. 

Functieomschrijving:
- afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen met behulp van een automatische was-/spoelmachine.
- schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d.
- sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten.
- transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.
zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken.

Profiel:
- doorpakker
- efficiënt en precies in uitvoering
- kan hygiënisch werken
- flexibel inzetbaar, 2 tot 5 diensten in de week
- ook in weekenden en avonden beschikbaar
- woonachtig in Groningen
- minimaal 16 jaar
- je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel heel veel enthousiasme!

Voordelen voor jou:
- Flexibele werktijden en dagen.
- Opdoen van basiskennis horeca in een MVO gerichte onderneming.
- Interne doorgroei mogelijkheden.
- Diverse sociale activiteiten.

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan met een motivatiebrief en je cv via susanne@feithhuis.nl o.v.v. Sollicitatie afwasser




Medewerker bediening (parttime)

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca en komt een glimlach bij jou vanzelf? Bij 't Feithhuis houden we van mensen en hun omgeving, zijn we zo duurzaam als we kunnen en maken zoveel mogelijk plezier.

Functieomschrijving:

ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen, geven van informatie
doorgeven van bestellingen aan keuken of bar
serveren van bestellingen
afrekenen met gasten of registreren van bestellingen
afruimen van tafels
verzorgen van mise en place, dekken/klaarmaken van tafels e.d.
opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten
assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties en partijen
als medewerker bediening in het ’t Feithhuis ben je allround inzetbaar als runner en wijkloper en word je ingewerkt op zowel ontbijt, lunch en diner

Je profiel:

- flexibel
- goede communicatieve en sociale vaardigheden
- een harde werker voor ons enthousiaste team
- gemotiveerde werkhouding met interesse voor onze producten en servicegericht gastcontact
- gastvrij en spontaan
- breed inzetbaar
- ook in weekenden en avonden beschikbaar
- ervaring in een horecagerichte opleiding of werkervaring  is vereist.

Voordelen voor jou:

- Introductie- en producttrainingen
- On the job training
- Werken in een MVO gerichte onderneming (Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming)
- Interne doorgroeimogelijkheden
- Diverse sociale activiteiten


Hebben we je interesse opgewekt? Reageer dan met een motivatiebrief en je cv via dit mailadres: susanne@feithhuis.nl t.a.v. Susanne Bottema

of per post

Stadscafé~Restaurant 't Feithhuis
T.a.v. Susanne Bottema
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen