fbpx

Mr. Smith’s Loft

Mr. Smith’s Loft

Poelestraat 53-55, Groningen
Mr. Smith’s Loft
Poelestraat 53-55
9711 PK Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Woensdag
15:00 - 1:00
Donderdag
15:00 - 2:00
Vrijdag
15:00 - 2:00
Zaterdag
15:00 - 2:00
Zondag
15:00 - 0:00
Mr. Smith’s Loft
Mr. Smith’s Loft
Mr. Smith’s Loft
Mr. Smith’s Loft
AmerikaansAustralischBBQ / grillFranse keukenFusionGrieksHalalHollandsIndiaasIndonesischInternationaalItaliaanse keukenJapansMediterraanSpaanse keukenThaisVegetarischVis
GarderobeTerrasWifi

Na jaren over de wereld getrokken te hebben, komt Mr. Smith terug in zijn oude pakhuis in Groningen met het lekkerste uit alle windstreken. Met exotische cocktails, smaakvolle streetfoodgerechten en swingende muziek legt Mr. Smith je in de watten voor een totaal avondje uit.

In het monumentale hoekpand waar vanaf eind negentiende eeuw Smith’s goudboonkoffie gebrand werd, komt in april 2020 een totaal vernieuwend concept. Bij Mr. Smith’s Loft kun je vanaf dan genieten van een wereldse selectie smaken, dranken en klanken.

Mr. Smith’s is de ideale plek om een avond lang helemaal te ontspannen. Er zijn knusse en gezellig hoekjes, een keuken waar je aan kan eten, grote ramen waar je uit kan kijken op de grachten van Groningen en relaxte loungeseats. Door het fonkelnieuwe, intieme interieur vol planten en zachte kleuren waan je je in exotische oorden, en de schommelstoelen voor de ramen en het daybed met geweldig uitzicht zorgen dat je nooit meer naar huis wil gaan.

Gedurende de avond wordt het bij Mr. Smith’s steeds gezelliger en gaat de muziek de boventoon voeren. De DJ’s draaien swingende pop en of je nu stilletjes geniet in een van de knusse zithoekjes of je heupen beweegt op de dansvloer, de sfeer is altijd goed.

Mr. Smith is jarenlang een legende geweest in Groningen, en met zijn terugkeer krijgt de binnenstad er opnieuw een prachtige plek bij op de hoek van de Poelestraat en het Schuitendiep. Kom zelf proeven van de wereldse sfeer bij Mr. Smith’s Loft!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Mr. Smith’s Loft
Personeel gezocht!

Voor dit nieuwe hippe & trendy concept in het centrum van groningen zijn we op zoek naar personeel.

Zie jij jezelf werken in de mooiste zaak van Groningen? Heb jij een passie voor cocktails? Houd je van streetfood uit alle windstreken? Lekkere muziek?

Solliciteer dan snel op één van onderstaande functies! Stuur je cv met pasfoto naar info@mrsmiths.nl

Kitchen
* Kok
* Leerling kok BBL
* Afwassers

Hospitality
* Ervaren Cocktailshaker
* Leerling gastheer/gastvrouw BBL
* Runner
Staff wanted!

We are looking for staff for this new hip & trendy concept in the center of Groningen.

Do you see yourself working in the most beautiful venue in Groningen? Do you have a passion for cocktails? Do you like street food from all over the world? Good music?

Then quickly apply for one of the positions below! Send your resume and passport photo to info@mrsmiths.nl

kitchen
* Cook
* Apprentice cook (BBL)
* Dishwashers

Hospitality
* Experienced cocktail shaker
* Student host / hostess BBL
* Runner


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer