Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands, Engels
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Als zelfstandig werkend kok bezorg je onze gasten een aangenaam verblijf door het creëren van een fantastische lunch of diner ervaring.
Je staat op één van de vier parties in de half open keuken of bij ons nieuwe live cooking buffet en draait je hand niet om voor het bereiden van alle voorkomende gerechten op onze menukaart.
Wij zoeken:
Je bent all-round en een ervaren collega. Je hebt ervaring met het werken in een keuken met meerdere parties. Je kunt uitstekend communiceren met zowel het keuken als het bedieningsteam. Van een beetje druk schrik je niet, je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin je je verder wilt ontplooien. Je bent flexibel en bereid ook in de weekenden en tijdens feestdagen te werken. De werktijden liggen tussen 9.00 uur en 24.00 uur.
Taken
• Je verzorgt en/of controleert de mise-en-place van jouw partie.
• Je verzorgt zowel de diverse lunch als diner gerechten van onze menukaart aan ons live cooking buffet of in onze half open keuken.
• Je doet voorbereidend werk voor grote partijen en buffetten.
• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door jou bereidde gerechten.
• Je ziet toe op de uitstraling van de producten van zowel de lunch als het diner.
• Je signaleert technische gebreken en stemt deze af met je leidinggevende.
• Je houdt je werkplek schoon en netjes.
• Je werkt volgens HACCP richtlijnen.
• Je zorgt dat je de beschikbaarheid hebt over de juiste middelen en materialen; je geeft door wat er besteld moet worden aan je leidinggevende.
• Je signaleert knelpunten in de operationele uitvoering van je werk en denkt mee over een oplossing.
• Je levert je bijdrage aan verbeteringen in de kwaliteit en opmaak van de te serveren gerechten.
Profiel:
Afgeronde relevante opleiding tot zelfstandig werkend kok,
Professional: minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Ervaring binnen de hotellerie is zeer gewenst.
Je hebt oog voor detail; het beste is niet goed genoeg!
Je bent opgewekt, to the point, eerlijk en kunt duidelijk communiceren met collega’s en leidinggevenden van het F&B team.
Solliciteer gelijk