Hemingway’s Cuba

Hemingway’s Cuba

Gedempte Kattendiep 23-1, Groningen
Hemingway’s Cuba
Gedempte Kattendiep 23-1
9711 PL Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
17.00-22.00
Dinsdag
17.00-22.00
Woensdag
17.00-22.00
Donderdag
17.00-22.00
Vrijdag
17.00-03.00
Zaterdag
17.00-01.00
Zondag
17.00-22.00
Hemingway’s Cuba
Hemingway’s Cuba
interieur hemingways_1
interieur hemingways
MediterraanSpaanse keukenTapasVegetarischVisWereldkeuken
TerrasWifi

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol.

Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Hemingway’s Cuba
COCKTAILBARMANNEN/VROUWEN GEZOCHT

Hemingway's is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om cocktails te maken en na een inwerkperiode het ook leuk vinden om cocktailworkshops te geven!

Ervaring met cocktails is niet een vereiste maar ze lekker vinden en er enthousiast over zijn wel. Nadat je alle cocktails hebt leren maken, doe je een aantal keer mee met het geven van een workshop om ze vervolgens zelf te geven.

Naast het staan achter de bar en het geven van workshops zal je ook in de bediening staan.

Lijkt het je leuk om cocktails te maken en denk je dat je van elke workshop een feestje kan maken, stuur dan een mailtje naar hemingways@viavecchia.nl of bel 050-5893409. Langskomen mag natuurlijk ook!