Restaurant Garnwerd aan Zee

Restaurant Garnwerd aan Zee

Hunzeweg 38a, Garnwerd
Restaurant Garnwerd aan Zee
Hunzeweg 38a
9893 PD Garnwerd
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
vanaf 10.00 uur tot ...
Woensdag
vanaf 10:00 uur tot ...
Donderdag
vanaf 10:00 uur tot ...
Vrijdag
vanaf 10:00 uur tot ...
Zaterdag
vanaf 10:00 uur tot ...
Zondag
vanaf 10.00 uur tot...
Restaurant Garnwerd aan Zee
Restaurant Garnwerd aan Zee
interieur garnwerd aan zee
Franse keukenVegetarisch
Honden toegestaanRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Een kilometer of tien boven de stad Groningen vindt u ons restaurant Garnwerd aan Zee!

Nee, aan zee ligt het restaurant niet. Onze naam is een eerbetoon aan het verleden toen, tot 1877, het water dat hier langs stroomt nog eb en vloed kende en het een druk door handels- en visserschepen bevaren route was.

De windjammers en turfschepen zijn uit het Reitdiep verdwenen, en tjalken vertonen zich er nog maar sporadisch. Toch heeft het Reitdiepdal, net als het dorp Garnwerd, veel van zijn eeuwenoude charme weten te bewaren. Garnwerd aan Zee is een modern restaurant, maar is er trots op een plaats in deze rijke historische omgeving te hebben gevonden.

Eten

Lekker eten en drinken gedijt nog beter in een mooie omgeving. Garnwerd aan Zee heeft aan wat er aan moois al was het een en ander toegevoegd. Behalve in het grote, maar toch intieme restaurant kunt u ook plaats nemen op een van de terrassen, waar de weidsheid van het Reitdiep nog meer tot zijn recht komt. Voor de kinderen is er een heerlijk speelstrand met trampolines. Komt u met uw boot, en is die niet langer dan 20 meter, dan kunt u aanleggen in onze haven. En we hebben zelf ook een schip aangemeerd. ‘De Goede Verwachting’ is een meer dan een eeuw oude en zorgvuldig gerestaureerde tjalk, die we voor allerlei doeleinden ter beschikking stellen aan onze gasten.

 

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies