Feel Good

Feel Good

Oude Kijk in t Jatstraat 29, Groningen
Feel Good
Oude Kijk in t Jatstraat 29
9712 EB Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
10:00 - 19:00
Dinsdag
10:00 - 19:00
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
10:00 - 19:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00
Feel Good
Feel Good
FeelGood_broodje_echt_gezond
FeelGood_zap2
BiologischInternationaalVegetarischWereldkeuken
OntbijtTerrasWifi

Bij Feel Good houden we van puur en écht eten, uit de natuur. Dus geen chemische toevoegingen in de vorm van E-nummers en geraffineerde suiker. Maar pure producten, zoals onbespoten groenten en fruit, kip, noten, zaden en granen. Voeding waar je lijf blij van wordt.

Je kunt bij ons vanaf 10 uur terecht om te ontbijten, of je dat nu wilt doen met een heerlijke ontbijtsmoothie, french toast, vegan pancakes, smoothiebowl of broodje guacemole, jij bepaalt! Tot 16.30 uur is onze keuken geopend voor heerlijke Feel Good Bowls en broodjes, en vanaf 17 uur kun je Eten Wat de Pot Schaft!

Dat betekent elke avond (van maandag t/m vrijdag, 17-19h) een heerlijke vers bereide, voedzame maaltijd. Zo eet je altijd gevarieerd en ben je zeker dat je je portie vitamientjes binnenkrijgt! Vaste prijs €7,50.

Tot ananas!!

P.s volg ons op Facebook en Instagram!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Feel Good
Feel Good Bedrijfsmanager m/v (36 u p/w)

Heb je een hart voor de horeca en passie voor pure producten? Droom jij van het runnen van een zaak en draag je graag bij aan een fijne vibe? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per 1-3 zijn wij op zoek naar een Feel Good Bedrijfsmanager m/v. (36 u p/w)

Feel Good is een healthy concept, dat vanaf het begin succesvol is gebleken, en inmiddels een begrip aan het worden is in de stad Groningen. Onze missie is om mensen blij te maken, door middel van eten, maar ook door persoonlijke aandacht voor onze gasten.
Werken bij Feel Good is intensief, gezellig en verantwoordelijk. Een drijfveer om mensen blij te maken is vereist. Collegialiteit, creativiteit en samenwerken zijn belangrijke kernwaarden in ons team, we zijn gelijkwaardig aan elkaar en maken er samen een feestje van. Spreekt dit je aan? Lees dan verder!

In de functie van bedrijfsmanager ben je verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit die Feel Good levert, qua eten, maar ook op serviceniveau. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de zaak, en het aanspreekpunt voor personeel en gasten.

Bij het runnen van de zaak komen ook administratieve werkzaamheden kijken: je zorgt ervoor dat de inkoopcijfers en personeelsadministratie up-to-date zijn. Je bent het visitekaartje van de zaak: je handelt vanuit de kernwaarden van Feel Good en weet deze ook goed over te brengen op anderen, zowel intern als extern.

Kortom; het is een zelfstandige functie met ruimte om je te ontwikkelen en samen met het Feel Good team de missie voort te zetten.

Kenmerken:
* Affiniteit met gezonde voeding;
* Operationeel meedraaien, voor zeker 70%;
* Bewaken en verbeteren van het service- en gastvrijheidsniveau;
* Aannemen en trainen van personeel;
* Behalen van doelstellingen omzet en personeelskosten;
* Verantwoordelijk voor de uitstraling en kwaliteit;
* HACCP plan bewaken en uitvoeren;
* Bestellingen doen en voorraad beheren;
* Personeelsroosters maken;
* Voorkomende administratieve taken, zoals het bijhouden van de mail;
* Up to date houden van Social Media.

Profiel:
Je hebt een hart voor de Horeca, gastvrijheid zit in je bloed. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, je moet zelfstandig kunnen werken, ondernemend zijn en beschikbaar in de weekenden. De ideale kandidaat is een blij mens, positief ingesteld, een harde werker, iemand die goed kan samenwerken en aansturen, maar ook de doelstellingen in loonkosten weet te realiseren. Je hebt een hands-on mentaliteit: als er problemen zijn dan moeten die opgelost worden, van een lekkage tot een kassasysteem dat uitvalt. Jij overziet, stimuleert en reageert op alles wat er gebeurt. Zijn er vragen of klachten van gasten, dan worden die vaak door jou afgehandeld. Je beschikt over sociale hygiëne en relevante opleiding van minimaal MBO niveau (MHS of HHS).

Wij bieden:
- Een zeer gezellige werkplek bij de leukste hotspot van Groningen;

- Gunstige werktijden; 

- Een fijne omgeving met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden;

- Een gezellig, jong en enthousiast team om in te werken;

- Een plek waar je ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
- Salaris conform CAO

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we je graag CV en motivatie per mail vóór maandag 22 januari op anja@feelgoodgroningen.nl.

Gesprekken vinden plaats in week 4 en 5 .