Eetcafe De Stadstuin

Eetcafe De Stadstuin

Hereweg 42, Groningen
Eetcafe De Stadstuin
Hereweg 42
9725 AE Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Dinsdag
vanaf 17.00
Woensdag
vanaf 17.00
Donderdag
vanaf 17.00
Vrijdag
vanaf 17.00
Zaterdag
vanaf 17.00
Zondag
vanaf 17.00
Eetcafe De Stadstuin
BBQ / grillFranse keukenHollandsVegetarischVis
RolstoelvriendelijkTerrasWifi

Dit moderne en gezellige eetcafé dankt haar naam aan de royale beschutte tuin met terras, waar u in de zomer heerlijk kunt dineren. Maar ook voor een gezellige borrel vlak voor of na het eten kunt u hier terecht.

Eetcafé de Stadstuin ligt vlakbij het centrum van Groningen op 2 minuten lopen van het Centraal Station. Dus ook na een bezoek aan de Stadsschouwburg, de Oosterpoort of de Euroborg, of na een gezellig dagje shoppen, is dit de ideale locatie voor een lekker diner onderweg naar huis.

Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn termen die ons op het lijf zijn geschreven. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende ‘Stadstuin Special’ voor €9,50 en wekelijks een wisselend 3-gangen weekmenu voor €26,50. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Naast genieten van een heerlijk diner kunt u ook gebruik maken van de volgende mogelijkheden:
– Besloten ontvangsten;
– Vergaderingen;
– Lunches;
– BBQ’s en buffetten;
– Borrels;
– Catering;
– Groepsarrangementen;
– Cadeaubonnen.

Over Alex, Marije en de opstartfase
Na jarenlang in verschillende horecabedrijven te hebben gewerkt zijn wij (Alex en Marije Boelens) eindelijk in het diepe gesprongen en zijn wij ons eerste eigen eetcafé begonnen. Op 14 februari 2011 hebben wij de exploitatie van voormalig vis- en steakrestaurant de Mossel overgenomen met de bedoeling om hier een levendig, modern en sfeervol eetcafé met terras van te maken. Na maanden lang voorbereiden en hard klussen is Eetcafé de Stadstuin sinds 1 april 2011 ons trotse resultaat!

Wanneer u bij ons komt eten of borrelen, zult u Alex voornamelijk achter de bar of in de keuken vinden en Marije draagt zorg voor de service in het restaurant en op het terras.

De horeca zit ons allemaal in het bloed en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met Eetcafé de Stadstuin aan al uw (culinaire) wensen tegemoet kunnen komen. Mocht het u desondanks toch aan iets ontbreken, schroom dan niet om dat aan ons kenbaar te maken.

Kortom, kom langs en geniet in Eetcafé de Stadstuin in Groningen!

Hartelijke groet,
Alex en Marije

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies