Solliciteer gelijk
Functie Titel: Chef kok
Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
We welcome non dutch speaking internationals for this vacancy: nee
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Ben je creatief, hou je van koken, werken in een klein team en aanpakken?
De Markies is op zoek naar een nieuwe Chef! Wij bieden een unieke eetervaring waar gezelligheid, kwaliteit en persoonlijke service centraal staan. Net buiten het centrum, nabij het Noorderplantsoen ligt ons sfeervol restaurant met een ruim terras.
Op de kaart vind je een fijne combinatie tussen culinaire gerechten en het chefsmenu. De kaart wordt regelmatig opnieuw geprint en voorzien van de nieuwe smaken en gerechten, we blijven steeds vernieuwen en houden van compact en wisselend.
Verantwoordelijkheden
- Als chef komen vele aspecten van het werken in een klein team aan bod. Binnen het kleine team worden de taken verdeeld, maar ook gedeeld. Zo is de keuken je voornaamste werkplek, maar gasten vinden het vaak ook erg leuk om eens een kok aan tafel te zien!
Samen met de eigenaar ontwikkel je gerechten en wijn-spijs combinaties. Hier worden invloeden vanuit de hele wereld gebruikt, maar gebruiken we de mediterraanse keuken als basis.
- Je kunt een volledig zelfstandig werkende functie aan.
- Je zult voorraadbeheer oppakken en bestellingen doen.
- Je bent hoofdverantwoordelijk voor een goed inkoopbeleid en productkeuze.
Wat zoeken we in jou?
- Je spreekt de Nederlandse taal, maar kunt ook uitleg geven aan Engelstalige collega’s.
- Voldoende ervaring is noodzakelijk. Denk hierbij aan timing, leidinggeven, productkennis, HACCP, allergenen.
- Creativiteit en oplossingsgerichtheid: kan iets niet of mag iets niet, wat kan en mag dan wél!?
- Teamgevoel: samen staan we sterk, dus moeten we het ook echt samen doen.
- Actie en reactie: lekker bezig zijn en niet afwachten maar aanpakken.
- Passie voor koken, maar vooral ook de interesse om nieuwe combinaties te proberen, en nieuwe keukens te ontdekken en uit te breiden (bijvoorbeeld vega en vegan)
Wat bieden we jou?
- Ruimte voor jouw creativiteit en signature dishes
- Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
- De ruimte om je te ontwikkelen door lekker creatief bezig te zijn.
Wat kun je van het werkschema verwachten?
- Startdatum in overleg
- 38 uur per week, maandag is de vaste vrije dag, daarnaast zijn de tijden in overleg
- Salaris volgens cao. Uiteraard kijken we ook naar jouw wensen en (jaren) ervaring.
- Werken op feestdagen
Wat wordt er van je verwacht wat betreft je sollicitatie?
- Enkel sollicitaties voorzien van een relevante motivatiebrief worden in behandeling genomen.
Enthousiast geworden, maar twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Binnen onze organisatie is ruimte om te ontwikkelen en te groeien. Een goede dosis enthousiasme en motivatie vinden wij het allerbelangrijkst!
Solliciteer dan vooral en we leren je graag kennen!
Solliciteer gelijk