fbpx

Cafe Wolthoorn & Co

Cafe Wolthoorn & Co

Turftorenstraat 6, Groningen
Cafe Wolthoorn & Co
Turftorenstraat 6
9712 BP Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 16:00
Dinsdag
vanaf 16:00
Woensdag
vanaf 16:00
Donderdag
vanaf 16:00
Vrijdag
vanaf 15:00
Zaterdag
vanaf 15:00
Zondag
vanaf 16:00
Cafe Wolthoorn & Co
Cafe Wolthoorn & Co
Cafe_Wolthoorn_Tafel_Bovenaf_Bitterballen
Cafe_Wolthoorn_Bar_Wouter
BiljartHonden toegestaanKaartspelenRolstoelvriendelijkWifi

Al Bijna een eeuw lang is café Wolthoorn & Co de parel in de kroon van de Ellebogenbuurt, een befaamd uitgaansgebied in hartje Groningen

De buitenkant doet niet vermoeden hoe verrassend het binnenis; een authentiek bruin café, met schilder- en dichtkunst rondom, een populair biljart centraal en veel spiegels om maar zo min mogelijk te hoeven missen. Een café waar je behalve gezien, ook gehoord wordt en je bovendien nog bediening aan tafel geniet, zolang de drukte het toestaat.

De barkeepers zijn uniek in hun soort en er is hun alles aan gelegen om geen nee te hoeven verkopen en de warme sfeer te bewaken. Voornamelijk dankzij hen, klom de Wolthoorn op naar de eerste plaats in de landelijke Café Top 100 in 2008. Eenmaal binnen heb je er een huiskamer bij, waarin je je altijd welkom weet. Wij verzorgen met alle liefde ook uw borrels en partijen in onze sfeervolle achterzaal. Graag tot ziens!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer