fbpx

Cafe Uurwerker

Cafe Uurwerker

Uurwerkersgang 24/7, Groningen
Cafe Uurwerker
Uurwerkersgang 24/7
9712 EJ Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 12:00 uur
Dinsdag
vanaf 10:00 uur
Woensdag
vanaf 10:00 uur
Donderdag
vanaf 10:00 uur
Vrijdag
vanaf 10:00 uur
Zaterdag
vanaf 12:00 uur
Bekijk de menukaart
Cafe Uurwerker
Cafe Uurwerker
interieur uurwerker _1
interieur uurwerker _2
Italiaanse keuken
Honden toegestaanLive voetbalTerrasWifi

Midden in het centrum van Groningen, verscholen tussen het Harmoniecomplex en de Kromme Elleboog, bevindt zich sinds Augustus 2013 Café de Uurwerker.

Plein

Zowel vanaf het pleintje vlakbij de Turftorenstraat als lopend door de Uurwerkersgang heeft men zicht op verschillende groepen mensen die in deze grote smaakvol ingerichte zaak een borrel drinken bij het schitterende kaarslicht. Anderen met een laptop opschoot of een kopje koffie en een krant. Aan de bar kan voor een zeer schappelijke prijs onder andere verse pizza (gebakken in de houtgestookte steenoven) besteld worden en ook voor een borrel of lunch kan men hier terecht.

Deze nieuwe studie- werk- en loungeplek biedt niet alleen de Groningse student, maar ook anderen een vernieuwde inspirerende omgeving.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer