Cafe Oblomov

Cafe Oblomov

Poelestraat 11, Groningen
Cafe Oblomov
Poelestraat 11
9711 PG Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
19:30 - 03:00
Dinsdag
19:30 - 03:00
Woensdag
19:30 - 03:00
Donderdag
19:30 - 03:00
Vrijdag
16:00 - 04:00
Zaterdag
16:00 - 04:00
Zondag
20:00 - 01:00
Cafe Oblomov
KaartspelenLive voetbalPubquizTerrasWifi

Borrelcafé Oblomov midden in de Poelestraat, DE uitgaans straat van Groningen. Een cafe waar men relaxed kan borrel en genieten van 47 speciaal bieren, 12 op fust en 35 van de fles.

Iedere dag van 21:00 tot 23:00 speciaalbier in de aanbieding. Champions League voetbal en Nederlands Elftal live op groot scherm.

Een borrelbar voor 60 personen voor besloten feestjes en borrels.

Beschikbaar voor activiteiten zoals bierproeverijen en quizzen.

Oblomov Groningen

Oblomov is de bekendste roman van de Russische schrijver Ivan Gontsjarov. De roman, die in 1858 voor het eerst verscheen, is genoemd naar de hoofdpersoon, de jonge en genereuze Russische edelman Ilja Oblomov die niet in staat is besluiten te nemen of tot actie over te gaan. De eerste 150 bladzijden van het boek kan hij zelfs niet uit zijn bed komen, en ook in de rest van het boek bevindt hij zich voornamelijk in bed. Zijn passiviteit kost hem de liefde van Olga, die uiteindelijk kiest voor de energieke en gedisciplineerde Andrej Stolz.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Cafe Oblomov
Barmedewerkers gezocht

Afgelopen tijd hebben wij helaas afscheid moeten nemen van een aantal collega's, dit houdt in dat wij opzoek zijn naar nieuwe mensen om ons team te versterken.

Wij zijn opzoek naar mensen die enthousiast zijn om in de horeca aan het werk te gaan (of dit reeds zijn), willen leren over verschillende soorten speciaalbier, en altijd aan het werk zijn met een glimlach op hun gezicht!

Ben jij geïnteresseerd en heb je vragen, of wil je gelijk solliciteren? Je kunt contact met ons opnemen via Facebook of mailen naar info@oblomovgroningen.nl.

Wij ontvangen graag een CV + Motivatie.

En wellicht tot binnenkort bij ons achter de bar!