Grand café Hooghoudt

Grand café Hooghoudt

Grote Markt 42, Groningen
Grand café Hooghoudt
Grote Markt 42
9711 LV Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
11:00-23:00
Dinsdag
10:00-00:00
Woensdag
10:00-00:00
Donderdag
10:00-00:00
Vrijdag
10:00-02:00
Zaterdag
10:00-02:00
Zondag
11:00-22:00
Bekijk de menukaart Bekijk de lunchkaart
Grand café Hooghoudt
HollandsWereldkeuken
GarderobeTerrasWifi

Grand Café Hooghoudt aan de Grote Markt

Grand café Hooghoudt, gevestigd aan de Grote Markt, is al jaren een begrip in Groningen. Je kan er de hele dag terecht: drink een kop koffie in de ochtend, kom lunchen met uitkijk over de markt, nuttig een van de tientallen speciaalbieren met een hapje, dineer met een goed glas wijn en blijf lekker lang hangen aan de bar. Op welk moment van de dag je er ook bent, service staat bij ons op nummer 1!

LUNCH

Heb je nog nooit een broodje spareribs gehad? Of een zeslaagse club tosti? Dan wordt dat hoog tijd! Maar ook voor een soepje, uitsmijter en tientallen andere broodjes kun je bij ons terecht!
Altijd vers afgebakken en ruim belegd. Krijg je al honger?

DINER

Een snel satéetje een burger of spare ribs? Of toch drie gangen met alles erop en eraan? Dineren bij Hooghoudt kan elke dag, van een snelle hap tot uitgebreid tafelen. Tot 10 personen kan je gewoon à la carte eten! Is dat even handig. Laat je het ons even weten als je komt, dan houden we een mooi tafeltje vrij.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Grand café Hooghoudt
Afwasser gezocht

Afwasser gezocht voor 2 à 3 dagen (8 - 12 uur)

Per direct zijn wij op zoek naar een afwasser voor 2 à 3 dagen per week. Diensten overdag en ’s avonds beschikbaar. Brasserie Bij van Boven en Café Hooghoudt zijn gelegen aan de Grote Markt, een van de mooiste pleinen van Groningen. We beschikken over een restaurant, grand café en terras.

Ervaring is een pre, maar enthousiasme minimaal zo belangrijk.

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Ben je minimaal deze 2 dagdelen beschikbaar, flexibel en een harde werker? Stuur dan je CV naar: keukenbvbgroningen@gmail.com
o.v.v. sollicitatie afwasser