fbpx

Grand café Hooghoudt

Grand café Hooghoudt

Grote Markt 42, Groningen
Grand café Hooghoudt
Grote Markt 42
9711 LV Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
11:00-23:00
Dinsdag
11:00-00:00
Woensdag
11:00-00:00
Donderdag
11:00-00:00
Vrijdag
11:00-02:00
Zaterdag
11:00-02:00
Zondag
11:00-22:00
Bekijk de menukaart Bekijk de lunchkaart
Grand café Hooghoudt
HollandsWereldkeuken
GarderobeTerrasWifi

Grand Café Hooghoudt aan de Grote Markt

Grand café Hooghoudt, gevestigd aan de Grote Markt, is al jaren een begrip in Groningen. Je kan er de hele dag terecht: drink een kop koffie in de ochtend, kom lunchen met uitkijk over de markt, nuttig een van de tientallen speciaalbieren met een hapje, dineer met een goed glas wijn en blijf lekker lang hangen aan de bar. Op welk moment van de dag je er ook bent, service staat bij ons op nummer 1!

LUNCH

Heb je nog nooit een broodje spareribs gehad? Of een zeslaagse club tosti? Dan wordt dat hoog tijd! Maar ook voor een soepje, uitsmijter en tientallen andere broodjes kun je bij ons terecht!
Altijd vers afgebakken en ruim belegd. Krijg je al honger?

DINER

Een snel satéetje een burger of spare ribs? Of toch drie gangen met alles erop en eraan? Dineren bij Hooghoudt kan elke dag, van een snelle hap tot uitgebreid tafelen. Tot 10 personen kan je gewoon à la carte eten! Is dat even handig. Laat je het ons even weten als je komt, dan houden we een mooi tafeltje vrij.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer