Cafe Donovan’s

Cafe Donovan’s

Peperstraat 10, Groningen
Cafe Donovan’s
Peperstraat 10
9711 PD Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
op aanvraag
Dinsdag
op aanvraag
Woensdag
vanaf 21:00
Donderdag
vanaf 21:00
Vrijdag
vanaf 21:00
Zaterdag
vanaf 21:00
Zondag
op aanvraag
Cafe Donovan’s
Cafe Donovan’s
Donovan interieur_10
Donovan interieur_11
TerrasWifi

Café Donovan’s

Café Donovan’s is gelegen in de Peperstraat. Nu alweer een aantal jaren open en één van de gezelligste uitgaansgelegenheden van Groningen.

Café Donovan’s biedt niet alleen een goede service, gezelligheid en een scala aan cocktails; het is ook de uitgaansplek bij uitstek om lekker te dansen. Behalve Funk, Soul en Motown is er in Donovan’s een uitgebreid muziekaanbod, variërend van R&B, Latin tot Pop muziek. Er zijn verschillende DJ’s die ervoor zorgen dat jij zo lang mogelijk kan genieten van de door hun geselecteerde muziek. Kijk gerust op onze website www.donovans.nl om onderander te zien wie die avond zal draaien.

Cocktail Workshops

Café Donovan’s biedt ook de mogelijkheid om een cocktail workshop te volgen. Leuk voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, verjaardag of andere gelegenheden.

De workshop duurt ongeveer 2 uur waarin de fijne kneepjes van het cocktails bereiden aan je zullen worden uitgelegd. Naast het toepassen van de basisvaardigheden zal je na deze cursus ook zelf heerlijke cocktails kunnen maken. Uiteraard wordt er geen drank verspild dus gegarandeerd een gezellige tijd. Prijzen zijn variërend van het aantal personen.

Voor (besloten) feesten en/of partijen graag mailen.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Cafe Donovan’s
PERSONEEL GEZOCHT

Vanwege onze zeer nabije verhuizing zijn wij op zoek naar vrolijke hardwerkende medewerkers om ons team te versterken. Wij zoeken nog naar:
Glazenhalers
Garderobe dames of heren
Barmedewerkers

Ervaring is niet verplicht maar een passie om te werken in de nachthoreca wel! Je kan je CV plus foto en motivatie mailen naar cafedonovans@gmail.com
Barpersoneel gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste barmedewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in de horeca. De positie is voor minimaal 1 dag per week en flexibele inzetbaarheid bij feesten en speciale avonden is gewenst.

Sollicitatieprocedure
Je kan je CV plus foto mailen naar cafedonovans@gmail.com