Cafe Der Witz

Cafe Der Witz

Grote markt 47, Groningen
Cafe Der Witz
Grote markt 47
9711 LX Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 12:00
Dinsdag
vanaf 10:00
Woensdag
vanaf 10:00
Donderdag
vanaf 10:00
Vrijdag
vanaf 10:00
Zaterdag
vanaf 09:00
Zondag
vanaf 13:00
Cafe Der Witz
TerrasWifi

Café Der Witz is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft. Door de ruime openingstijden trekt Der Witz een breed publiek aan.

Overdag vindt u er winkelpubliek of pauzerende studenten dat onder het genot van een kop koffie of een warme chocomelk even bijkomen. Als u aan het einde van de middag na een lange dag werken zin heeft om voor u huiswaarts keert nog een borrel te drinken, is Der Witz een uitstekende gelegenheid om te ontladen.

De avonden in Der Witz lopen uiteen van een sfeer waarin men rustig wat kan kletsen en genieten van een drankje tot gezellige feestjes tot in de vroege uurtjes. De muziek staat nooit te hard, maar sluit wel prima aan bij het moment. Het assortiment aan dranken is zeer uiteenlopend, waarbij vooral de vele soorten bier opvallen. Der Witz mag zich met zijn tien verschillende bieren aan de tap en nog vele op de fles tot een echt biercafé rekenen. De wintermaanden in

Der Witz worden gekenmerkt door knusheid, warme chocolademelk, glühwein, bokbier en gezelligheid; heerlijk warm achter het raam uitkijkend over de koude markt. In de zomer is er een groot gezellig terras op de grote markt waar tot diep in de nacht van de warme dagen genoten kan worden. Kortom, Der Witz: “Voor elk wat wils!”

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Cafe Der Witz
Cafe der Witz zoekt collega's

Lijkt het je leuk om bij ons te werken en ben je onder andere regelmatig beschikbaar op zaterdag? Kom langs met je CV, mail naar Tbftuinman@outlook.com of haal een sollicitatieformulier aan de bar.