Cafe De Toeter

Cafe De Toeter

Turfsingel 6, Groningen
Cafe De Toeter
Turfsingel 6
9712 KP Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
19:00 tot 01:00 uur
Dinsdag
19:00 tot 01:00 uur
Woensdag
16:00 tot 03:00 uur
Donderdag
16:00 tot 03:00 uur
Vrijdag
15:00 tot 03:00 uur
Zaterdag
15:00 tot 03:00 uur
Zondag
16:00 tot 03:00 uur
Bekijk de menukaart
Cafe De Toeter
Cafe De Toeter
Bar-de-Toeter
foto-terras-toeter
BelgischHollandsTapas
Honden toegestaanPubquizRolstoelvriendelijkTerrasWifi

 

Al 31 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om heerlijk te genieten.

De Toeter heeft de beschikking over 19 tappunten, meer dan 200 flesbieren en ruim 350 single malt whisk(e)y’s. De Toeter schenkt ook bieren uit eigen microbrouwerij Rockin’ Ludina Brewery, gebrouwen in het schip tegenover De Toeter. Dit grote aanbod heeft in combinatie met de gastvrijheid en professionele service geleid tot diverse waarderingen. De Toeter staat in 2018 op de 18e plek in de ‘Misset Café Top 100’ en is tevens provinciewinnaar geworden. Daarnaast is De Toeter al jaren lid van de ‘Alliantie van Bier Tapperijen’. Het café is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquell-tap geplaatst heeft die uniek is in Groningen. Eind 2010 is het café verkozen tot ‘Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland’ en als klap op de vuurpijl is De Toeter sinds kort trotse SMWS (The Scotch Malt Whisky Society) ambassadeur van Noord-Nederland op het gebied van whisky.

Tevens kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op het Ludina terras tegenover De Toeter. Het Ludina terras heeft de Misset Horeca Terras Top 100 Nr. 1 publieksprijs gewonnen in 2016 en in 2018 is het verkozen als het beste terras van Groningen. Kortom…één en al genieten!

Lunch

Trek in een lekkere hap? Maak een keuze uit één van onze heerlijke lunch- of dinergerechten. Bijzonder lekker en gezond, waarvan sommige opgebouwd uit eerlijke Groningse producten van eigen bodem!

Tapas

Zin in een lekker tussendoortje aangevuld met een verrassend speciaalbier? Maak dan snel een keuze uit één van onze verrukkelijke Tapasgerechten. Optimaal genieten voor de inwendige mens op ons gezellige terras of in het café!

Bier & Spijsgerechten

Aan het genieten op ons mooie locatie van een heerlijk speciaalbier, maar toch ook een beetje trek? Probeer dan eens één van onze zorgvuldig samengestelde Bier & Spijsgerechten. Een unieke smaaksensatie die u nog lang zal heugen!

* Bij mooi weer aangepaste openingstijden
** Iedere maandag en dinsdag is onze keuken gesloten

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Cafe De Toeter
GEZOCHT: Schippers

Gezocht: Schippers

Vacature Schipper

Bedrijfsinformatie:
Progress Events is een bedrijf in de vrijetijdsindustrie met een nadrukkelijke focus op vernieuwing, groei en het organiseren van horeca, activiteiten, rondvaarten en evenementen in eigen beheer (personeel, locaties, activiteiten, concepten, marketing en risico). We hebben meerdere open rondvaartboten, waarbij de grootste boot geschikt is voor maximaal 44 personen. Daarnaast hebben we ook elektrosloepen waarmee men zelf kan varen.

Functie omschrijving:
Vanuit Progress Events en Café de Toeter worden veel rondvaarten geboekt voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, groepen vrienden, etc.
Wij zijn op zoek naar iemand met een vaarbewijs die het leuk vindt om groepen door de mooie Groningse grachten rond te varen.

Functie eisen:
• In het bezit zijn van een vaarbewijs
• Flexibel inzetbaar (vooral in de maanden mei tot en met september in de weekenden beschikbaar)
• Enthousiast
• Affiniteit hebben met horeca
• Zowel in Engels als in Nederlands groepen kunnen begeleiden

Wat bieden wij:
Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team waarbij je de kans krijgt om gasten een leuke dag te bezorgen. Binnen Progress Events zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden. Als jij het beste van jezelf laat zien dan krijg je daar ook veel voor terug.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motiviatie naar: info@progressevents.nl