Cafe De Toeter

Cafe De Toeter

Turfsingel 6, Groningen
Cafe De Toeter
Turfsingel 6
9712 KP Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
19:00 tot 03:00 uur
Dinsdag
19:00 tot 03:00 uur
Woensdag
16:00 tot 03:00 uur
Donderdag
16:00 tot 03:00 uur
Vrijdag
15:00 tot 03:00 uur
Zaterdag
11:00 tot 03:00 uur
Zondag
16:00 tot 03:00 uur
Bekijk de menukaart
Cafe De Toeter
Cafe De Toeter
Bar-de-Toeter
foto-terras-toeter
BelgischHollandsTapas
Honden toegestaanPubquizRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om ’s middags of ’s avonds te genieten.

De Toeter heeft de beschikking over 17 tappunten, meer dan 120 flesbieren en ruim 300 single malt whisk(e)y’s. Dit aanbod heeft in combinatie met de professionele service geleid tot diverse waarderingen. Van 2009 tot 2012 stond De Toeter in de ‘Café Top 100’ van Nederland en hebben we ons aan mogen sluiten bij de ‘Alliantie van Bier Tapperijen’. Het café is officieel door De Koninck gekroond en is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquelltap geplaatst hebben die uniek is in Groningen. Eind 2010 zijn we daarnaast verkozen tot ‘Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland’!

Naast een eigen single malt whisky hebben we ook ons eigen bier! Toeter Blond is een heerlijk goudgeel bier van hoge gisting. De ambachtelijke brouwers van de Mommeriete brouwerij hebben dit mooie bier op verzoek van De Toeter willen brouwen. Zij hebben gebruik gemaakt van 2 verschillende soorten hop: het Magnum bitterhop en het Styriuan Goldings aromahop. Het stamwortgehalte van Toeter Blond ligt op 14,5 plato. Met het lichte bittertje, het frisse zoetje en het toegankelijke alcoholpercentage van 6 volumeprocent, is dit bier lekker doordrinkbaar en bovenal een bijzondere smaakervaring.

Lunch

Trek in een lekkere hap? Maak een keuze uit één van onze heerlijke lunchgerechten. Bijzonder lekker en gezond, waarvan sommige opgebouwd uit eerlijke Groningse producten van eigen bodem!

Tapas

Zin in een lekker tussendoortje aangevuld met een verrassend speciaalbier? Maak dan snel een keuze uit één van onze verrukkelijke Tapasplankjes. Optimaal genieten voor de inwendige mens op ons gezellige terras!

Bier & Spijsgerechten

Aan het genieten op ons mooie terras van een heerlijk speciaalbier, maar toch ook een beetje trek? Probeer dan eens één van onze zorgvuldig samengestelde Bier & Spijsgerechten. Een unieke smaaksensatie die u nog lang zal heugen!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Cafe De Toeter
Vacatures Progress Events/Café de Toeter

Progress Events is een bedrijf in de vrijetijdsindustrie met een nadrukkelijke focus op vernieuwing, groei en het organiseren van horeca, activiteiten en evenementen in eigen beheer (personeel, locaties, activiteiten, concepten, marketing en risico). We hebben twee horeca locaties, Café De Toeter en het Catshuys. Bij mooi weer is het ook mogelijk om vanaf maart t/m oktober lekker te genieten op één van onze prachtige nabijgelegen terrassen, waarvan er zelfs één op het dek van de woonboot Ludina in het historische centrum van Groningen is gesitueerd. Ons Ludina-terras heeft op 4 juli 2016 de publieksprijs gewonnen voor het mooiste terras van Nederland. In de Terras Top 100 is ons terras geëindigd op plek 22 als beste van de provincie. Café De Toeter eindigde in 2017 op de 31e plek in de Café Top 100.

Voor het aankomende hoogseizoen zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken. Zo zijn we onder andere op zoek naar barmedewerkers, keukenpersoneel en activiteitenbegeleiders.

Klik op deze link voor meer informatie: http://www.progressevents.nl/vacatures