Cafe De Toeter

Cafe De Toeter

Turfsingel 6, Groningen
Cafe De Toeter
Turfsingel 6
9712 KP Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
19:00 tot 03:00 uur
Dinsdag
19:00 tot 03:00 uur
Woensdag
16:00 tot 03:00 uur
Donderdag
16:00 tot 03:00 uur
Vrijdag
15:00 tot 03:00 uur
Zaterdag
11:00 tot 03:00 uur
Zondag
16:00 tot 03:00 uur
Bekijk de menukaart
Cafe De Toeter
Cafe De Toeter
Bar-de-Toeter
foto-terras-toeter
BelgischHollandsTapas
Honden toegestaanPubquizRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om ’s middags of ’s avonds te genieten.

De Toeter heeft de beschikking over 17 tappunten, meer dan 120 flesbieren en ruim 300 single malt whisk(e)y’s. Dit aanbod heeft in combinatie met de professionele service geleid tot diverse waarderingen. Van 2009 tot 2012 stond De Toeter in de ‘Café Top 100’ van Nederland en hebben we ons aan mogen sluiten bij de ‘Alliantie van Bier Tapperijen’. Het café is officieel door De Koninck gekroond en is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquelltap geplaatst hebben die uniek is in Groningen. Eind 2010 zijn we daarnaast verkozen tot ‘Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland’!

Naast een eigen single malt whisky hebben we ook ons eigen bier! Toeter Blond is een heerlijk goudgeel bier van hoge gisting. De ambachtelijke brouwers van de Mommeriete brouwerij hebben dit mooie bier op verzoek van De Toeter willen brouwen. Zij hebben gebruik gemaakt van 2 verschillende soorten hop: het Magnum bitterhop en het Styriuan Goldings aromahop. Het stamwortgehalte van Toeter Blond ligt op 14,5 plato. Met het lichte bittertje, het frisse zoetje en het toegankelijke alcoholpercentage van 6 volumeprocent, is dit bier lekker doordrinkbaar en bovenal een bijzondere smaakervaring.

Lunch

Trek in een lekkere hap? Maak een keuze uit één van onze heerlijke lunchgerechten. Bijzonder lekker en gezond, waarvan sommige opgebouwd uit eerlijke Groningse producten van eigen bodem!

Tapas

Zin in een lekker tussendoortje aangevuld met een verrassend speciaalbier? Maak dan snel een keuze uit één van onze verrukkelijke Tapasplankjes. Optimaal genieten voor de inwendige mens op ons gezellige terras!

Bier & Spijsgerechten

Aan het genieten op ons mooie terras van een heerlijk speciaalbier, maar toch ook een beetje trek? Probeer dan eens één van onze zorgvuldig samengestelde Bier & Spijsgerechten. Een unieke smaaksensatie die u nog lang zal heugen!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Cafe De Toeter
Gezocht: Shiftleader

Al 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y-, speciaalbier en eetcafé. Daarnaast wordt elke woensdag en elke zondag de populaire pubquiz georganiseerd. Ook kun je bieren proeven die zelf worden gebrouwen in de Rockin’ Ludina Brewery. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam eetcafé om heerlijk te genieten.

Per direct zijn wij op zoek naar een full-time horecatopper met ruime ervaring in de horeca en relevante ervaring met het aansturen en motiveren van medewerkers. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré.

Wat ga je precies doen?

• Coachen- en motiveren van het team (4 tot 8 medewerkers).
• Met veel enthousiasme nieuwe collega’s inwerken.
• Het voortouw nemen op drukke dagen en je bent niet vies van lange dagen.
• Zelfstandig de shift draaien waarin je de zaak opstart of afsluit
• Coördineren/regelen van de operationele werkzaamheden van jouw team.
• Je ontwikkelen op het gebied van Whisky en speciaalbier
• Het bedienen van de kassa en de daarbij horende administratieve zaken.
• Alle andere voorkomende werkzaamheden te doen. Van het aanvullen van de voorraden tot het afruimen en schoonmaken van de tafels.
• Bovenstaande voor minimaal 2 seizoenen gaat doen.

Wat bieden wij?

- Een werkplek in een jong, ambitieus team
- Een werkplek waarin veel ruimte is voor realiseren van initiatieven
- Ontwikkeling op het gebied van speciaalbier en Whisk(e)y
- Ruimte voor opleidingen en/of cursussen.

Heb je interesse, stuur dan je cv + motivatiebrief naar info@cafedetoeter.nl
Gezocht: Bar / bedieningsmedewerker

Al 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y-, speciaalbier en eetcafé. Daarnaast wordt elke woensdag en elke zondag de populaire pubquiz georganiseerd. Ook kun je bieren proeven die zelf worden gebrouwen in de Rockin’ Ludina Brewery. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam eetcafé om heerlijk te genieten.

Wij zijn op zoek naar een horecatopper die minimaal 3 dagen, waarvan 2 in het weekend, beschikbaar is. Je hebt ruime ervaring met het bedienen van gasten, je hebt affiniteit met speciaalbier & Whisk(e)y en bent vanaf 1 december beschikbaar. Daarnaast ben je voor minimaal twee seizoenen beschikbaar. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré.

Wat ga je precies doen?

- Jezelf ontwikkelen op het gebied van etiquette, speciaalbier en Whisk(e)y.
- Drie avonden per week diverse gasten bedienen van een borrel of diner.
- Het bedienen van de kassa en handheld
- Werken in een dynamische organisatie waar diverse activiteiten worden georganiseerd

Heb je interesse, stuur dan je cv + motivatiebrief naar info@cafedetoeter.nl
Activiteitenbegeleider

Bedrijfsinformatie:
Progress Events is een bedrijf in de vrijetijdsindustrie met een nadrukkelijke focus op vernieuwing, groei en het organiseren van horeca, activiteiten en evenementen in eigen beheer (personeel, locaties, activiteiten, concepten, marketing en risico). We hebben twee horecalocaties, Cafe De Toeter en het Catshuys. Bij mooi weer is het ook mogelijk om vanaf maart t/m oktober lekker te genieten op één van onze prachtige nabijgelegen terrassen, waarvan er zelfs één op het dek van de woonboot Ludina in het historische centrum van Groningen is gesitueerd.

Functie omschrijving:
Vanuit Progress Events worden er veel activiteiten en uitjes geboekt voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, groepen vrienden, etc. Een paar voorbeelden van activiteiten zijn quizzen, gps spellen, Ik hou van Holland en Expeditie Robinson.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om activiteiten voor groepen te begeleiden. Hierbij is het jouw doel om de diverse groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Functie eisen:
· Moet goed voor groepen kunnen staan
· Flexibel inzetbaar (avonden en weekenden, ± 2 à 3 diensten in de week)
· Enthousiast
· Leergierig
· In bezit zijn van een rijbewijs is een pre
· Zowel in Engels als in Nederlands kunnen presenteren

Wat bieden wij:
Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team waarbij je de kans krijgt om gasten een leuke dag te bezorgen. Binnen Progress Events zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Als jij het beste van jezelf laat zien dan krijg je daar ook veel voor terug.