Cafe Chaplin’s Pub

Cafe Chaplin’s Pub

Gedempte Zuiderdiep 73a, Groningen
Cafe Chaplin’s Pub
Gedempte Zuiderdiep 73a
9711 HC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00 uur
Dinsdag
vanaf 17:00 uur
Woensdag
vanaf 17:00 uur
Donderdag
vanaf 17:00 uur
Vrijdag
vanaf 16:00 uur
Zaterdag
vanaf 16:00 uur
Zondag
vanaf 16:00 uur
Cafe Chaplin’s Pub
Cafe Chaplin’s Pub
interieur chaplin s pub
Live voetbalTerrasWifi

De Chap!

De Chaplin’s pronkt al vanaf 1996 aan het Gedempte Zuiderdiep, en och man, al die jaren is het al drinken geblazen. Een bakkie koffie in het rookhok, een wijntje naast de vlammende haard, een knoepert van een Weizener op het terras of een strak getapt fluitje aan onze meterslange bar: het bevalt onze gasten allemaal even goed.

De Chap ontvangt al die jaren een erg gemêleerd publiek; bulten studenten in alle leeftijdscategorieën, jong werkenden en zelfs de dertigers durven hier hun biertje te happen en een klein dansje te wagen… In ieder geval mooi volk waar we blij mee zijn!

Als je leuke horeca zoekt, hier komen! Elke dag zijn wij vanaf 5 uur geopend, vrijdag een uurtje eerder om onze onmeunig populaire vrijdagmiddag borrel wat meer ruimte te geven.

Borreltje?!

Voor het gevoel hebben we er elke week wel duuznd. Bijna elke vrijdag en zaterdag mogen wij wel getuige zijn van een afstudeer- of een verjaardagsfeest. Doordeweeks hebben wij meer te maken met studentenverenigingen en bedrijven die hier komen borrelen.

Heb jij zin om je borrel hier te geven? Let ons het weten. Klik op de borrelinfo op onze site voor onze standaard kortingen, bel 06-52310780 of mail ons (info@chaplinspub.nl) voor een borrelpakketje op maat.

Wij kunnen borrels tot een mannetje of 120 aan en pakken alles om je borrel in goede banen te leiden! Tafels reserveren? Geen probleem! Beamertje? Aanwezig! Factuurtje? Sturen we op! Pinnen? Zoveel als je wilt!

Tot in de Chap!

Wanneer er voetbal is, past de Chaplin’s Pub zich hier op aan!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Cafe Chaplin’s Pub
Bar Manager

Waar ga je werken?

Deze pub staat bekend om haar gezelligheid en heerlijke bieren. Het is sinds 1996 gesitueerd aan het gedempte Zuiderdiep en is tot op heden nog steeds elke dag geopend vanaf 5 uur. Het publiek varieert van jonge studenten tot werkende dertigers. Of je nou zin hebt in een bakje koffie in het rookhok, of een wijntje naast de vlammende haard, het kan er allemaal.

Als Bar Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de gehele pub. Je geeft op een motiverende manier leiding aan een passievol team, maar bent tegelijkertijd verantwoordelijk voor alle zaken die achter de schermen geregeld moeten worden.

Als Bar Manager van deze pub, kom je midden in het management van de holding terecht. Je werkt samen met de managers van de andere horecaondernemingen, waar iedereen ‘van de vloer’ komt, maar ook nog steeds op de vloer meewerkend is. Als jij je open, flexibel en enthousiast opstelt, kom je in een organisatie terecht waar je ontzettend veel kan leren en door kan groeien. Met zowel de bestaande zaken, als de toekomstige plannen van het bedrijf liggen hier veel mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een horeca-achtergrond en enige ervaring binnen een leidinggevende functie. Motivatie binnen deze functie is erg belangrijk; er wordt van je verwacht dat je leiding geeft alsof het je eigen pub zou zijn. Je vindt het leuk om alles over het bedrijf te leren, en bent gemotiveerd om je voor de volle honderd procent in te zetten. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en weet je altijd precies waar je het over hebt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan voor 32 tot 38 uur in de week, Salaris conform Horeca-CAO functiegroep 5 én een functie met doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen:

- Ervaring binnen de horeca;
- Ervaring binnen een leidinggevende functie is een pré;
- Sociaal / communicatief sterk;
- Motivatie / hart voor de zaak;
- Leergierige mentaliteit;
- Daadkrachtig;

Interesse?

Solliciteer vandaag nog door je cv en motivatie te sturen naar: info@chaplinspub.nl.

Vacatures zonder cv en/of motivatie worden niet in behandeling genomen.