Cafe Chaplin’s Pub

Cafe Chaplin’s Pub

Gedempte Zuiderdiep 73a, Groningen
Cafe Chaplin’s Pub
Gedempte Zuiderdiep 73a
9711 HC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
vanaf 17:00 uur
Dinsdag
vanaf 17:00 uur
Woensdag
vanaf 17:00 uur
Donderdag
vanaf 17:00 uur
Vrijdag
vanaf 17:00 uur
Zaterdag
vanaf 17:00 uur
Zondag
vanaf 17:00 uur
Cafe Chaplin’s Pub
Cafe Chaplin’s Pub
interieur chaplin s pub
Live voetbalTerrasWifi

De Chap!

De Chaplin’s pronkt al vanaf 1996 aan het Gedempte Zuiderdiep, en och man, al die jaren is het al drinken geblazen. Een bakkie koffie in het rookhok, een wijntje naast de vlammende haard, een knoepert van een Weizener op het terras of een strak getapt fluitje aan onze meterslange bar: het bevalt onze gasten allemaal even goed.

De Chap ontvangt al die jaren een erg gemêleerd publiek; bulten studenten in alle leeftijdscategorieën, jong werkenden en zelfs de dertigers durven hier hun biertje te happen en een klein dansje te wagen… In ieder geval mooi volk waar we blij mee zijn!

Als je leuke horeca zoekt, hier komen! Elke dag zijn wij vanaf 5 uur geopend, vrijdag een uurtje eerder om onze onmeunig populaire vrijdagmiddag borrel wat meer ruimte te geven.

Borreltje?!

Voor het gevoel hebben we er elke week wel duuznd. Bijna elke vrijdag en zaterdag mogen wij wel getuige zijn van een afstudeer- of een verjaardagsfeest. Doordeweeks hebben wij meer te maken met studentenverenigingen en bedrijven die hier komen borrelen.

Heb jij zin om je borrel hier te geven? Let ons het weten. Klik op de borrelinfo op onze site voor onze standaard kortingen, bel 06-52310780 of mail ons (info@chaplinspub.nl) voor een borrelpakketje op maat.

Wij kunnen borrels tot een mannetje of 120 aan en pakken alles om je borrel in goede banen te leiden! Tafels reserveren? Geen probleem! Beamertje? Aanwezig! Factuurtje? Sturen we op! Pinnen? Zoveel als je wilt!

Tot in de Chap!

Wanneer er voetbal is, past de Chaplin’s Pub zich hier op aan!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl
Vacatures bij Cafe Chaplin’s Pub
BARMAN / VROUW GEZOCHT

Met 3 dames en 4 mannen draaien wij ons kleine café aan het Zuiderdiep, waar sloten speciaalbier, liters sterke drank en een klein plasje frisdrank met veel liefde aan onze gasten worden geserveerd. Eén van de mannen heeft besloten het ruime sop te kiezen, dus wij zijn naarstig op zoek naar een nieuwe vriend óf vriendin voor ons kleine team!

Heb je ruime interesse in speciaalbier, rum, gin, etc. en veel zin om alles hierover te leren? Ben je energiek, gezellig, DJ in de dop, drankliefhebber en misschien op z’n tijd ook een beetje gek in de kop? En heb je ook nog eens de tijd om gemiddeld zo’n 2 diensten per week te werken? Dan zou het zo maar kunnen zijn dat jij onze nieuwe collega bent!

Vragen? Bel dan even naar 0652310780! Zin in? Mail dan je CV naar info@chaplinspub.nl!