Cafe Buckshot

Cafe Buckshot

Gedempte zuiderdiep 58, Groningen
Cafe Buckshot
Gedempte zuiderdiep 58
9711 HK Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
16:00 tot 02:00
Dinsdag
16:00 tot 02:00
Woensdag
16:00 tot 02:00
Donderdag
14:00 tot 03:00
Vrijdag
14:00 tot 03:00
Zaterdag
14:00 tot 03:00
Zondag
14:00 tot 02:00
Cafe Buckshot
RolstoelvriendelijkTerrasWifi

Buckshot Café bestaat sinds 15 oktober 1999. Eigenaren Maarten Burger en Marc Groenewoud hebben de beschikking over twee verdiepingen met twee bars en twee sferen. Beneden is het relaxed, je ziet wat je doet en je hoort wat je zegt. Boven waan je je in de zeventiger of tachtiger jaren! Muziek is belangrijk voor ons. Niet alleen wordt de nieuwste jazz, soul, funk, jazzdance, nujazz, lounge, funk, fusion en jazzrock gedraaid, ook is er iedere zondag livemuziek op het podium beneden. En heel regelmatig zijn er de Buckshot Specials, speciale avonden met speciale muziek. Kijk in de concertagenda voor de data van livemuziek en specials. Je kunt je abonneren op onze RSS feeds op de pagina Specials & News of luister naar onze absolute aanraders in de Top 5 op de homepage.

Iets te vieren?

Bij ons kun je terecht om je verjaardag, je afstuderen, je afscheid of iets anders te vieren. We hebben allerlei mogelijkheden om jouw feestje of borrel tot een succes te maken. Wil je borrelnoten of oesters, taart of champagne, kaas of sushi, kom langs om met ons te bespreken wat jij wilt. Beneden zit je gezellig met je vrienden aan de bar of de stamtafel, boven kun je als je dat wilt een dj of vj inhuren, of een presentatie houden via de beamer op een groot scherm. Wel moet je je realiseren dat onze ruimtes in het weekend gebruikt worden. Als je het niet erg vindt dat er andere mensen bijkomen kun je altijd bij ons je borrel houden. Bel ons of kom langs om een afspraak te maken.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies