Bar Players

Bar Players

Poelestraat 22, Groningen
Bar Players
Poelestraat 22
9712 KA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
20.00-04.00
Donderdag
20.00-05.00
Vrijdag
20.00-05.00
Zaterdag
20.00-05.00
Zondag
20:00-04:00
Bar Players
DartsLive voetbalPubquizTerrasWifi

Bar Players opende haar deuren op 13 oktober 1986 en heeft haar naam te danken aan de sportwereld en aan het biljart / dartborden die toen in de zaak stonden.

Inmiddels is het biljart al jaren uit de zaak verdwenen en is het nu een gezellig feestcafé in het centrum van Groningen met veel Nederlandstalige muziek afgewisseld met nummers uit de jaren ’80.Elke maand proberen we live muziek te organiseren van bekende en onbekende artiesten of bands die het café omtoveren tot een uitbundig feest.

Diverse artiesten hebben reeds in Bar Players opgetreden zoals Jan Smit, Frans Duyts, Frans Bauer, Jannes, Marianne Weber, Rene Schuurmans, Django Wagner en Eltjo.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Bar Players
Barmedewerker/ster Bar Players

Bar Players het Nederlandstalig café van Groningen is op zoek naar een enthousiaste barmedewerker/ster met verantwoordelijkheidsgevoel om ons gezellig team van Players te versterken.

Heb jij interesse,ben je gemotiveerd,spontaan en houd je van Nederlandstalig feestje,stuur dan je cv met foto naar ammakken@gmail.com