fbpx

Smaken verschillen tijdens Horecabeurs Noord Nederland

Na een spetterende lustrumeditie van de Horecabeurs Noord Nederland in 2016, vindt dit jaar op maandag 2 oktober 2017 de zesde editie plaats van HBNN in de Martinikerk in Groningen. Deze beursdag zal geheel in het teken staan van ‘smaken verschillen’.

De economie groeit en ook horecabedrijven profiteren daarvan mee, er wordt weer flink geïnvesteerd, geïnnoveerd en gestart. Nieuwe horecaconcepten als: tijdelijke pop-up bedrijven, ‘All you can eat’-restaurants met wereldkeuken, winkels met horeca gedeelde en hippe koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Alles staat in het teken van de tijdgeest, het moet ‘vlug & snel’.

Thema: smaken verschillen

Het is voor horecaondernemers van groot belang mee te bewegen met nieuwe trends of juist geheel traditioneel te blijven met gebruikmaking van nieuwe middelen. Smaken van gasten veranderen tenslotte ook met de tijd mee, een vaak onderschat gegeven. De verwachtingen van een totaalbeleving in de horeca zijn tegenwoordig een stuk hoger en het gemiddeld horecabezoek vaak een stuk korter dan vroeger.

Horecabedrijven die dit beseffen en hierop anticiperen maken het verschil, kwaliteit heeft toekomst. De Horecabeurs Noord Nederland biedt een platform met een goed gevuld dagprogramma, op één van de mooiste plekjes in de stad Groningen.

Grootse wijnstraat & bierplaza

Nieuw op de beurs dit jaar is de ‘grootste wijnstraat’ in de Martinikerk. Onder de deskundige begeleiding van de wijnexperts van Wijnhandel Dikkers en diverse wijnproducenten uit binnen- en buitenland kunnen hier meer dan honderd open wijnen geproefd worden! Daarnaast zal voor het 3e jaar op rij het reeds bekende Lijfering ‘bierplaza’ neergezet worden. Hier kunt u als horecaondernemer diverse speciaalbieren proeven en u laten adviseren op het gebied van speciaalbier.

Horecabeurs-Noord-Nederland-2016_Bierplaza
Bierplaza

Cocktail plaza & spirits

Dit jaar verzorgt Boilermaker voor het eerst het cocktail plaza & spirits plein. Boilermaker (Lennart Deddens Dutch #1 bartender 2015 en Peter Torenbosch bekend bier sommelier), gaat het beurspubliek bekend maken met cocktails & spirits doormiddel van tastings, wedstrijden en een eigen showbar. De doelstelling daarbij is om samen met mooie spirits een hoogwaardig en interactief cocktails & spirits plein neer te zetten op de Horecabeurs Noord Nederland 2017.

Lennart Mr Mofongo
Lennart Deddens

HBNN

De Horecabeurs Noord Nederland is een vakbeurs speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer en staat al jaren voor kwaliteit en een totaalbeleving van het horecavak. Je vindt er standhouders uit verschillende horeca disciplines, de live kookwedstrijd: ‘Klaar Af Kook’, een landelijke voorronde biertapwedstrijden en de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen. Dit alles in de historische en sfeervolle setting van de Martinikerk in Groningen. Tevens zal Koninklijke Horeca Nederland afdeling Groningen een bijzondere bijeenkomst verzorgen in het kader van gastvrijheid.

De 6de editie van de Horecabeurs Noord Nederland vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 12:00 tot 20:00 uur.

Entree

Tickets voor deze dag zijn verkrijgbaar via onze website. Promotie codes zijn verkrijgbaar via de standhouders of leveranciers.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer