fbpx

Topchefs koken in Foodyard

Vanaf 12 juni heet Deli XL officieel Bidfood. Dat gaan we natuurlijk groots vieren, ook in onze Foodyards!

Bij Bidfood vinden professionals elkaar. Digitaal op onze online marktplaats, maar ook in real life in Foodyard. Daarom is iedere foodprofessional op 12 juni welkom om samen met ons, met elkaar en met de topchefs die deze dag te gast zijn een feestje te vieren!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Topchefs die inspiratie bieden door ter plaatse te laten zien hoe zij klassieke gerechten opnieuw uitvinden. Daarbij is er volop ruimte om vragen te stellen, te proeven en te genieten, zoals je van Foodyard gewend bent. Meld je snel aan om een plaats te bemachtigen, want vol = vol!

WIE IS DE CHEF?

De naam van de chef blijft nog even geheim… Houd daarom onze Facebook-pagina in de gaten voor de volgende updates. Bekijk ook de sessies met andere topchefs in Amsterdam, Emmen, Helmond, Nieuwegein en Schiedam.

Sessie vol? Niet getreurd. Kijk online mee naar de sessie met Jan Sobecki in Amsterdam via de livestream op onze Facebook-pagina.

AANMELDEN

Datum: maandag 12 juni
Tijd: 11:00 uur – 13:00 uur

Meld je aan voor deze sessie

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer