Twister

Twister

Poelestraat 29, Groningen
Twister
Poelestraat 29
9711 PH Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Woensdag
22:00 - 05:00
Donderdag
22:00 05:00
Vrijdag
22:00 05:00
Zaterdag
22:00 05:00
Twister
Twister
inetrieur twister-1
inetrieur twister
TerrasWifi

22 Juli 2009, de spectaculaire opening van de nieuwe uitgaanssensatie van Groningen aan de Poelestraat 29! Een combinatie van al het goeds wat je zoekt, super DJ’s, de beste barkeepers, het mooiste licht en geluid en natuurlijk het leukste publiek. Een knallende opening door de eigenaren om precies 00:00 en de DJ knalt het openingsnummer erin. Een groot feest breekt los en Twister is open! Vele flessen champagne, enorm veel koetjes en menig biertje vliegen over de bar. Een knal feest is een feit. Sinds die dag iedere Donderdag, Vrijdag en Zaterdag groeit de belangstelling elke week, met veel vaste gezichten en ook iedere week weer nieuwe mensen die een kijkje komen nemen.

Sinds 7 Oktober zijn we ook op Woensdag geopend en ook deze avond is een combinatie van gezelligheid en toppubliek. De rijen op de verschillende openingsdagen geven aan dat we iets hebben ontketend. Iedereen wil Twister beleven.

Iedere Woensdag tot en met Zaterdag van 22:00 – 05:00 staan wij allemaal voor je klaar om je een onvergetelijke avond te bieden.

Tot Twister!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies