Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Niet nodig
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:LA PLACE | ASSISTENT RESTAURANT MANAGER
La Place staat voor: lekker écht eten, plezier en een gastvrije sfeer. De passie voor eten spat er daarom vanaf bij al onze collega’s. Voor ons La Place Restaurant aan de Grote Markt in Groningen zijn wij op zoek naar een Assistent Restaurant Manager.
Als Assistent Restaurant Manager ben jij samen met de Restaurant Manager de inspirerende aanvoerder van ons La Place team met als doel zorgen dat onze collega’s met een grote glimlach op de werkvloer staan en alle gasten hierdoor met een grote glimlach de deur uitlopen.
Bij afwezigheid van de Restaurant Manager houd je het overzicht en zorg je voor groei, zowel commerciële groei, als persoonlijke groei in het complete team. Je hebt aandacht voor de grote én de kleine dingen die samen ons concept tot een doorslaand succes maken.
Jij zorgt als Assistent Restaurant Manager dat alles op de werkvloer goed verloopt. Je zorgt voor een goede werksfeer en dat het team op de vloer optimaal oog heeft voor de gast en onze producten.
Wat ga je doen?
* Je bent de rechterhand van de Restaurant Manager en bij afwezigheid vervang je hem/haar.
* Je bent altijd zichtbaar aanwezig als gastheer/gastdame en coach en ben je medeverantwoordelijk voor de operationele aansturing. Je coacht de shiftleaders bij hun operationele taken en werkt mee waar nodig.
* Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en bouwen van het team.
* Jij zorgt er samen met de collega’s de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen tijdens ieder contactmoment met La Place, want excellente service én kwaliteit van de gerechten zijn essentieel om fans van onze gasten te maken.
* Je ondersteunt de restaurant manager bij het maken van roosters en werkindelingen, maar bent ook heel goed in staat om die planning te laten varen als dat nodig is en iets nieuws te bedenken.
* Op commercieel vlak als op het gebied van gastbeleving sta je altijd aan. Ontstaan er rijen omdat jullie nieuwe gerecht wel heel populair is? Dan spring je onmiddellijk bij, en vind je dat door je horeca-achtergrond stiekem ook een van de leukste elementen van je baan.
* Je borgt de kwaliteit en zorgt voor naleving van alle richtlijnen zoals HACCP.
Wie zoeken we voor deze functie?
* Je hebt het DNA zoals beschreven in de inleidende tekst.
* Gastvrijheid is voor jou een 2e natuur.
* je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding afgerond.
* je hebt ervaring met leidinggevende ervaring in de horeca.
* je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal.
Wij zoeken collega’s die:
* Iedere dag verwachtingen willen overtreffen en fans willen maken van onze gasten.
Passie hebben voor lekker eten en drinken en je vindt het leuk het verhaal achter onze producten te vertellen aan onze gasten.
* Keihard werken en heel veel plezier maken als de beste kunnen combineren.
* Samenwerken net zo belangrijk vinden als wij.
* Flexibel inzetbaar zijn. (ook in de avonden en de weekenden)
Dit bieden we jou:
* Een werkgever die de medewerker op 1 zet, want wij geloven dat gelukkige medewerkers fans maken van onze gasten.
* Een salaris dat past bij jouw prestaties (Horeca CAO).
* Veel mogelijkheden tot groei, waarmee jij jouw talent maximaal in kunt zetten. Jouw inbreng vinden wij belangrijk.
Als onderdeel van de Maripaan Groep met meer horecagelegenheden zoals Feithhuis, Rooftop Merckt, Graansilo Eten & Drinken, 15 Jumbo supermarkten én ons eigen Graansilo bier zijn er volop ontwikkelmogelijkheden.
Wil jij samen met het hele team een daverend succes maken van La Place? Mail dan je CV en motivatie met daarin in ieder geval vermeld hoe jij de verwachtingen van onze gasten gaat overtreffen, naar mijnsollicitatie@maripaan.nl
Voor meer informatie over de vacatures, neem contact op met Bianca Bishessar 06-58970711.
Solliciteer gelijk