Categorieën
Lunch Ontbijt

Food Matterz

Food Matterz Café is opgericht met de overtuiging dat voedsel en eten er toe doet. In een wereld waar weinig tot geen aandacht is voor het feit waar je eten vandaan komt, zorgt Food Matterz Café voor een ‘spot’ waar dat wel zo is. Waar de werknemers weten wat het product zo bijzonder maakt en waar bewuste producten worden ingekocht. Alles wordt ingekocht op basis van een bijzondere of bewuste ambacht en op basis van kwaliteit.

Categorieën
Lunch Ontbijt Restaurant

Brasserie Het Paleis

Brasserie Het Paleis, voor ontbijt, lunch, borrel en diner, met zakenpartners, vrienden, of met de kinderen. Een aanrader in Groningen!

Categorieën
Lunch Ontbijt

Wadapartja Westerhaven

Wadapartja Westerhaven
Geen verder gegevens bekend

Categorieën
Catering Hotel Lunch Ontbijt Restaurant

Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

Graag verwelkomen wij u in Best Western Plus hotel Aduard. Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting op het platteland in Groningen? Of neemt u even een pauze om tot rust te komen? Ons team staat altijd voor u klaar om u de beste ervaring mogelijk te geven. Dompel uzelf onder in ons heerlijke hotel en geniet van onze gepassioneerde koks die u elke dag voorzien van een rijkelijk maal, rechtstreeks van ons eigen land.

Categorieën
Café Lunch Ontbijt Restaurant Rondvaart

Meerwold

Welkom bij Meerwold Eten & Drinken
Een splinternieuw interieur, schitterend uitzicht op het Hoornsemeer, heerlijk eten en gezelligheid; dát zijn de ingrediënten van Meerwold Eten & Drinken. Kom kijken, proeven, ruiken en genieten in het restaurant, de bar of in de geweldige ambiance van de private dining voor besloten groepen.

Categorieën
Lunch Ontbijt Restaurant

Pernikkel

De naam Pernikkel is afkomstig van het Vlaamse woord “Pernikkelen” – een onweerstaanbare drang hebben naar…

Pernikkel heeft een kleine, wekelijks wisselende kaart met daarop diverse ontbijt-, lunch- en dinergerechten. We proberen zoveel mogelijk zelf te maken en alleen te werken met onbewerkte producten. Wij vinden duurzaam, lekker en gezond eten belangrijk. We werken daarom het liefst zo veel mogelijk met verse seizoensgroenten.

Categorieën
Café Catering Club Coffee Shop Eetcafé Evenementen locatie Feestcafé Hotel IJssalon Indoor fun Koffiebar Lunch Museum Ontbijt Outdoor fun Restaurant Rondvaart Snackbar Theater

Abonnement nemen

Neem nu een abonnement bij Horecagroningen.nl de horecawebsite voor Groningen stad & provincie en profiteer mee van onze uitgebreide mogelijkheden zoals: Beheer je eigen bedrijfsprofielpagina 24/7, activeer bezorg-, afhaal-, reserveringsknoppen, plaats gratis vacatures, upload je nieuwste menukaart, profiteer mee van onze regionale marketing en meer. Meer informatie: Abonnement ⬅