fbpx

Wereldberoemd circusgezelschap CIRCA terug in Groningen

Grand Theatre heeft deze week (van maandag 27 t/m donderdag 30 november) bijzonder bezoek uit Australië. Het wereldberoemde circusgezelschap CIRCA repeteert op dit moment in het theater voor Beyond Beyond, een herwerkte versie van de succesproductie Beyond. In december keert het gezelschap terug om de voorstelling maar liefst zes keer exclusief te spelen voor het Groningse publiek (van vrijdag 8 t/m zondag 10 en op dinsdag 12 december).

Beyond Beyond: succesproductie in nieuw jasje

De Australiërs van CIRCA herwerken en spelen Beyond Beyond speciaal voor Grand Theatre en zijn publiek. De circusvoorstelling gaat over de dunne grens tussen mens en dier, tussen gek en geniaal, tussen droom en werkelijkheid. CIRCA nodigt uit om over grenzen heen te kijken en eraan voorbij te gaan. Beyond Beyond is een spannende mix van verschillende vormen van circus, zoals trapeze en Chinese paal. In de loop van de voorstelling ontmoet je de artiesten, verwonder je je over hun vaardigheden en word je meegezogen in een vreemde en tegelijk wonderschone wereld.

Beyond Beyond is te zien van vrijdag 8 t/m zondag 10 en op dinsdag 12 december. Meer informatie en kaartverkoop via grandtheatregroningen.nl

Over CIRCIA

De Australische groep CIRCA maakt krachtige producties waarin circus, beweging, dans en theater samenkomen. CIRCA is inmiddels in 39 landen over zes continenten te zien geweest. De Australiers zijn geen onbekenden in Groningen, waar ze eerder te zien waren tijdens Noorderzon (met The Space Between in 2006 & By the light of stars that are no longer in 2008) en in De Oosterpoort (met Wunderkammer in 2014).

Over Grand Theatre

Grand Theatre staat in het hart van Groningen, een middelgrote stad waarin groot wordt gedacht. In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt samen met kunstenaars, partners en publiek gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen. Vanuit een blijvende passie voor theater, dans, muziek en muziektheater stelt het podium zich open voor de stad als plek voor artistieke en maatschappelijke betekenisgeving in een voortdurend veranderende wereld.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer