Wereldact Zonderling aanstaande zaterdag in Club Kokomo


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Aanstaande zaterdag, op 28 mei 2016, verwelkomt Club Kokomo Groningen de wereldact Zonderling in haar DJ Booth. De van oorsprong Groningse artiesten hebben hun eigen variant op dance muziek gecreëerd en mogen profiteren van steun van grootheden zoals Tiësto, Armin van Buuren, Like Mike, Hardwell en Bakermat.

Iedere laatste zaterdag van de maand vindt Club Kokomo Invites plaats, een avond waarin de club bekende maar ook upcoming artiesten uitnodigt om de Groningse fans te trakteren op hun hits. Voor de maand mei houdt Club Kokomo het dichtbij huis; de wereldact Zonderling komt oorspronkelijk uit Groningen.

Zonderling staat voor een fijne combinatie van house en techno met een vrolijk maar ook mysterieus randje. Ze zijn zeker geen buitenbeentje in de scene en krijgen op dit moment veel support van de groten der aarde: o.a Tiësto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas, Like Mike, Hardwell, Axwell ^ Ingrosso, Bakermat. Daarnaast hebben zij verschillende remixes uitgebracht voor Zedd, Mike Mago en The Magician. Begin dit jaar heeft er samen met Oliver Heldens een bustour plaats gevonden door Canada en Verenigde Staten en afgelopen zomer hebben ze samen met Martin Garrix Ibiza (Ushuaïa) op haar grondvesten doen schudden.

Laat je op deze avond van 23.00 tot 05.00 uur verrassen en meenemen door een originele, aparte, afwijkende en wonderlijke DJ. Oftewel, in één woord: Zonderling!
Entree is tot 00.00 uur gratis, na deze tijd is de entreeprijs €3,- (legitimatie is verplicht). Ook zijn er nog VIP-tafels vrij, voor meer informatie kijk op https://kokomogroningen.nl/vip. Voor VIP reserveringen, bel naar +316 55 15 55 00 of mail naar info@clubkokomo.nl.

Zonderling feat. Bishøp – Crazy For You (sfeerimpressie)

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer