Vijfde Gastvrij050 bijeenkomst: Tomorrow’s way of life


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Dit is het volgende thema van de inmiddels 5e bijeenkomst van Gastvrij050 in de stad Groningen op dinsdag 6 september
om 17.00 uur.

Deze Gastvrij050 bijeenkomst is de amuse van het toekomstfestival van Groningen: Let’s Gro dat van 9 tot en met 12 november verspreid over verschillende locaties in de binnenstad plaatsvindt.

Gastvrij050 is gestart in november 2015 vanuit de roep naar meer en betere verbinding, het verwezenlijken van gezamenlijke ambities en effectievere samenwerking in stadsregio Groningen.

Meer Noordelijke slagkracht is nodig
Gastvrij050 wil daarbij bruggenbouwer zijn en horecabedrijven, kennisinstellingen, retail, ondernemers en overheden aan elkaar linken.

“Hoe kan Groningen de meest gastvrije stad van Europa worden?”
Hoe zorgen we voor ultieme gastvrije ervaringen, die voorzien in de behoeften en wensen van ‘locals’ en van onze gasten van ver en dichtbij? Hoe leggen we de lat hoger, zorgen we voor slimme crossovers, bedienen we een internationaal publiek en bouwen we samen aan offline en online topservice? Maar ook: hoe vieren we onze successen en vermarkten wij onze producten! Gastvrij050 wil hier graag de verbindende factor en aanjager van zijn.

Gastvrij050 is een initiatief van Ineke de Boer van ‘s Amuse Catering en Martine Hamminga. Recent is ook Haskia Kramer van Internoord toegetreden. Samen organiseren wij zes bijeenkomsten per jaar met een laagdrempelige en informele sfeer.
De volgende Gastvrij050 bijeenkomst is dinsdag 6 september tussen 17.00 en 19.00 uur in Café De Sleutel  aan de Noorderhaven 72 in Groningen.

Tussen 17.30 en 18.00 uur praat Anita Pepping met twee gasten over Let’s Gro de onderwerpen, de kansen om samen te werken en de kracht van de verbinding van dit drie daags festival.

  • Wat kun jij als ondernemer doen op Let’s Gro?
  • Waar kun je terecht met je waanzinnige idee?
  • Welke partijen kunnen samen optrekken om Groningen nog gastvrijer te maken?
  • Welke zaken kunnen we als Gastvrij050 agenderen als speerpunten om samen te realiseren in de nabije toekomst.

Allemaal zaken die we graag met jullie bespreken tijdens onze vijfde #Gastvrij050 op 6 september Café De Sleutel.

Wie hebben we uitgenodigd?
* Jeroen Berends, programmeur Let’s Gro en werkzaam bij gemeente Groningen
* Sandrina Scholte, verzorgt de event organisatie & communicatie van Let’s Gro.

Er is ruimte voor discussie, maar het is vooral een goede gelegenheid om met elkaar te praten en te drinken en vooral om na te denken hoe Groningen nóg gastvrijer kan worden.

Ben jij erbij?

Aanmelden graag via info@samuse.nl Entree 10 Euro .

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer