Uitgelicht: Diner-café Soestdijk en Café Kachel


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: Diner-café Soestdijk en Café Kachel. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze bekende Groningse horecanamen te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

Diner-café Soestdijk
Het royale etablissement van Groningen, gelegen in het meest pittoreske gedeelte van de binnenstad. In het Soestdijk van Noord-Nederland kan iedereen zich een beetje prins of prinses voelen. En bovendien een goed glas drinken. /

Geniet van de 50 speciaalbieren of de ruime keuze in kwalitatieve wijnen. Schuif aan voor één van de Koningsmalen en sluit de avond feestelijk af in het café. Voor persoonlijke feesten en bijeenkomsten, kunt u terecht in de Jachtzaal.

De Hofhouding en Bemanning  van Diner-café Soestdijk staan zeven dagen per week – ook op het terras – voor u klaar, in gastvrijheid en gezelligheid.
Check hier de Facebook of website van Soestdijk.

 

Café Kachel
Deze bekende cafénaam aan de Zwanestraat heet u allen van dinsdag tot en met zondag welkom op haar terras of binnen, in het sfeervolle café.

Luister naar de variërende muziekstijlen, van Nederlandstalig tot Club Country of zing zelf de longen uit het lijf bij de karaoke. Op de verschillende plasmaschermen wordt iedere live-wedstrijd uitgezonden, van voetbal tot poker. Kom uw favoriete team dus aanmoedigen aan de bar onder het genot van een drankje met bittergarnituur. Ook bent u welkom om uw algemene kennis te testen bij de digitale quality-pubquiz van Café Kachel.

Voor de dames: Voel u niet bezwaard en laat uw man achter in de echtgenotencrèche wanneer u lekker gaat shoppen, de Kachel zal goed op uw man passen, u betaald enkel en alleen de consumpties!

Bovendien een prachtige plaats voor uw afstudeerfeest, verjaardag of andere bijeenkomst.
Check hier de Facebook of website van Café Kachel.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Iedere donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer