fbpx

The RocknRolla Kingsday Extravanganza 2017

Burgers van Groningen, excellent nieuws: In tegenstelling tot een feest op de Grote Markt is The RocknRolla Kingsday Extravaganza 2017 wel weer met een algemene meerderheid van stemmen aangenomen door de raad van state!

Op 26 en 27 april is het voor het 5e jaar grooven geblazen op het meest ongedwongen koningsdagfestival van Groningen. We vieren ons lustrum dit jaar in samenwerking met EM2, dus pakken we flink uit door precies hetzelfde te doen als voorgaande jaren: 2 dagen toffe acts programmeren op de meest relaxte plek in de stad, DOT. 26 april beginnen we om 19:00 uur tot 02:00 en op Koningsdag zelf, na de koffie en 2 aspirientjes, vanaf een uurtje of 10:00 tot 22:00 uur.

Wie komen er de boel aanjagen?

Nou deze mensen allemaal:

  • Bojan Alexander & Skywalking James
  • Pushin Wood Soundsystem
  • The Loot
  • De Republiek
  • Journeymen Soundsystem
  • Moet & Chandon
  • RocknRolla Soundsystem

Het RocknRolla Extravaganza concept werkt als volgt: Het podium staat in de zon aan het water bij DOT van het Reitemakersrijge (achter Academie Minerva). We doen dit lustrumjaar de boel extra opfleuren, maar neem gerust ook je eigen rommelmarkt curiosa mee voor een organisch groeiend podium. Vinden we leuk. Dansen en je nieuwe pasjes laten zien doe je op het vlonder voor de booth en op de trappen omhoog. Daar staat het doorgaans altijd vol met volk en dat geeft dan weer een mieters dans arena effect.

Boven op het veld is er gelegenheid tot burgers en bier halen waarna je avontuurlijk kunt plassen in het Erwin Olaf / Rem Koolhaas toilet.

We draaien uit principe geen commerciele house of EDM of dingen, daarvoor kun je beter naar andere plekken gaan in de stad, dat hebben wij ook liever. Bij ons is het namelijk, funk, soul, grooves, afrobeats, jazz, hip-hop, reggae, edits, disco, rock ‘n roll en andere retro hippie dingen waardoor de sfeer er lekker in komt.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer