fbpx

Kraantje Pappie voor de tweede keer dit jaar naar De Oosterpoort

De Groningse rapper Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, komt op donderdag 20 december voor de tweede keer dit jaar naar De Oosterpoort. Zijn concert op 9 maart in de Grote Zaal was in no time uitverkocht.

Albums

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte een groots, eigen en elektronisch geluid en een verzameling aan gouden en platina hits, waaronder de singles; Waar Is Kraan, Feesttent, Pompen en De Manier. Het derde album Crane III behaalde de gouden status. Kraantje heeft samen met Bizzey, Chivv en Yung Felix de nieuwe single Ja uitgebracht. In januari van dit jaar kwam de track uit en stond meteen in de Top 40.

Meer dan muziek

De gewortelde Groninger met Rotterdamse tongval is naast zijn muziek bekend van de Nederlandse showbizz. Zo presenteerde hij in 2013 samen met Geraldine Kempers ‘The Next MC’ en deed hij in 2016 mee met Expeditie Robinson. Naast rappen runt Kraantje een eigen muzieklabel en boekingsbedrijf.

Live-fenomeen

Talloze optredens in Nederland en België bezorgden hem een onschendbare live-reputatie, mede door zijn unieke manier van rappen. Zo stond hij onder andere op grote shows als Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis uit dat Kraantje Pappie alles glansrijk transformeert tot een gegarandeerd groot feest.

Kraantje Pappie
Donderdag 20 december | 20:00 uur
De Oosterpoort
€20,- (incl. €2,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer