fbpx

Gezelligste feest van Groningen viert 10e editie

40UP komt voor de tiende keer terug naar Groningen én wel met een hele bijzondere editie! Samen met 40UP gaan we op zaterdag 30 december alvast het nieuwe jaar inluiden met een XL-versie van de succesvolle dansavond…. 40UP Big Bang! Ook tijdens de tiende editie zal de Grote Zaal van De Oosterpoort worden omgebouwd tot een heuse disco met bar.

Groningen is een prachtige stad vol feest en plezier. Toch is het niet voor alle leeftijdscategorieën altijd makkelijk om een leuk evenement te vinden. 40UP brengt daar verandering in! Dit is namelijk een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan.

Dansbaar

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, op je Roof Garden, in Wonderland, of bij je Dashboardlight.

DJ Alex van Oostrom (featuring Mavis Acquah) zorgt dat alles soepel in elkaar wordt overgemixt, bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet. Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area, dus heb je zin in een feestje onder het genot van een biertje, wijntje of iets sterkers? Check. Of wil je gewoon losgaan met een appelsapje? Check. Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien!

NB: 40UP stond eerder gepland op zaterdag 25 november maar is verplaatst naar 30 december.

40UP
zaterdag 30 december | 20:00 – 03:00 uur
De Oosterpoort
€ 16,50 (incl. € 1,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer