fbpx

Dansavond 40up opnieuw in de Oosterpoort

Groningen bruist van de energie: een (studenten)-feestje hier, een festivalletje daar. Kan jij jouw feestje alleen niet echt vinden? Kom dan naar 40UP! Een fantastisch dansfeest voor Lola, Roxanne, Proud Mary, Layla, Rosie, Denis, Sebastian, Angie, Julie, Rosanna, Johnnie en iedereen die 40UP is!

Het muzikale recept van 40UP is simpel: Lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, op je Roof Garden, in Wonderland, of bij je Dashboardlight.

Een van onze top DJs zal er voor zorgen dat alle hits soepel in elkaar worden gedraaid en door onze VJ show dans je nooit alleen. Mick Jagger en Elvis Presley draaien graag een rondje mee. Naast de enorme dansvloer vind je een chille lounge waar je gemakkelijk je benen omhoog kan gooien en even kan uitpuffen. Met een drankje erbij laad je dan zo weer op voor de volgende danspartij!

Klink dit als wat voor jou? Blok dan zaterdag 23 september in je agenda en kom dansen in De Oosterpoort! Mamma Mia! We are Gonna Make You Sweat! Het is More Than A Feeling, geen Superstition!

Meer info & Kaarten

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer