fbpx

Twee dagen De Dijk in de Oosterpoort

Meer dan dertig jaar na de oprichting van De Dijk zijn er maar weinig muziekminnende Nederlanders die deze band niet kennen. In 1981 werd De Dijk gevormd uit de restanten van de in 1975 opgerichte Nederlandstalige band Stampei. De Dijk wist de vaderlandse popscene te verrassen met een stevig, op rock en soul geschoeid repertoire en hartstochtelijke teksten.

Al sinds de oprichting produceert de band bijna jaarlijks een album. In 2013 namen de mannen een pauze, maar in 2014 pakten ze de draad weer op met ‘Allemansplein’.

Anno 2016 volgt De Dijk nog steeds haar eigen Nederlandstalige koers, wars van trends en wordt de band in de rug gesteund door een onverwoestbare fanbase. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ is altijd een garantie voor een groot feest.

Concertinformatie

De Dijk + Support Een Avondje Dijken
VR 28 OKT De Oosterpoort, Grote Zaal

De Dijk + Support Een Avondje Dijken
ZA 29 OKT De Oosterpoort, Grote Zaal

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer