fbpx

Toontje Lager komt naar De Oosterpoort

Één van de populairste Nederlandstalige bands van de jaren tachtig

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als Net als in de Film, Zoveel te doen. Maar natuurlijk ook Stiekem gedanst.

Innemende persoonlijkheid

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod. Met nummers als Vroeg of laat, Lente in Twente, In gedachten en Het doet pijn. En wat te denken van het gevoelige Zonder jou de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Toontje Lager
Vr 29 maart 2019 | 20:00 uur
De Oosterpoort
€ 18,50 (inclusief € 2,50 servicekosten)
Tickets en meer info

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer