fbpx

Thema van de KEI-week 2017: Once Upon a KEI

Aansluitend aan de constitutieborrel van het nieuwe KEI-bestuur afgelopen 9 februari werd het themabekendmakingsfeest gehouden. Tijdens dit feest werd er met een originele film bekendgemaakt dat het thema van de KEI-week 2017 ‘Once Upon a KEI’ is.

Volgens Daan Brouwers, voorzitter van het KEI-bestuur, symboliseert het thema de start van een nieuw verhaal van alle nieuwe studenten in Groningen. “Je studententijd is ten slotte een heel nieuw en geweldig hoofdstuk in je leven”, aldus de voorzitter. Tijdens de KEI-week wordt het hele verhaal van de studententijd samengevat: de nieuwe sociale contacten, het uitgaansleven, actief worden naast je studie en nog veel meer. “Hopelijk kijken alle KEI-lopers later terug op de KEI-week als de start van hun nieuwe leven”, zegt Brouwers. Tijdens de themabekendmaking werd ook het nieuwe logo bekendgemaakt.

“Het thema past daarnaast ook heel mooi in de trend van de laatste jaren om meer op de beleving van bezoekers in te spelen. Het is namelijk een thema met oneindig veel mogelijkheden om de verschillende evenemententerreinen aan te kleden. Dit zal goed terug te zien zijn in de decoratie op evenementen als The Grand Opening en The Night of the Songs op de Grote Markt, het Open Air Festival en op het Eindfeest”, aldus Brouwers.

Daarnaast zal er ook extra aandacht worden besteed aan de thema’s internationalisering en huisvesting. De KEI-week zal in 2017 vanaf 14 tot en met 18 augustus plaatsvinden.

KEI on Stage: Bandcontest

De KEI-week organiseert dit jaar voor de derde keer KEI on stage: een bandcontest en een DJ-contest.

We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste bands die de strijd willen aangaan op 30 maart! Geef je vóór 13 maart op via onstage@keiweek.nl en wie weet sta jij tijdens de KEI-week op het podium!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer