fbpx

Subsonic opnieuw op zoek naar een nieuwe locatie

Door zowel de sluiting van café De Kar als café De Spieghel in de Peperstraat per 1 juli aanstaande, is dance- en technoclub Subsonic momenteel druk bezig met het zoeken naar een nieuwe locatie om zo de Subsonische bounce te laten continueren!

Subsonic dance vibes op de oude locatie Grote Markt.

Eigenaren van Subsonic Poolman en Vroling:

Het gaat gewoon hartstikke goed met ‘Sub’ en wij willen en gaan voor jullie als ons fijne publiek en voor al die toffe dj’s die we hebben, onze missie tot het Groninger uitgaansleven muzikaal interessant houden en uiteraard keihard doorzetten!

Sub-schiedenis

Subsonic was tot september 2015 gevestigd in een pand aan de Grote Markt. Omdat die zaak van eigenaar wisselde moest de club abrupt sluiten. Afgelopen zomer ging Subsonic opnieuw open in de achterzaal en de bovenverdieping van café de Spieghel. Volgens de huidige eigenaar van café de Spieghel hebben Poolman en Vroling interesse in de Kar, dat café zal per 1 juli sluiten.

Café De Kar en Café de Spieghel sluiten per 1 juli 2017.

Tot 1 juli zullen de feesten in elk geval blijven doorgaan aan de Peperstraat 11. De periode vanaf 1 september 2016 heeft sowieso aangetoond dat de ‘Subsonic-vibe’ zich niet alleen tot de kelder aan de Grote Markt verhoudt en zich zeker zal voortzetten.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer