fbpx

Startup Weekend Groningen FOOD

Startup Weekend is een 54-uurs evenement op 5, 6 en 7 juni 2015 waar ontwikkelaars, ontwerpers, designers, marketeers, product managers en startup enthousiastelingen bij elkaar komen om ideeën te delen, teams te vormen, producten te bouwen, en start-ups de lanceren!

Startup Weekend is een weekend lang, hands-on ervaringen waar ondernemers en aspirant-ondernemers kunnen kijken of hun startup ideeën levensvatbaar zijn. Gemiddeld heeft de helft van Startup Weekend’s aanwezigen technische achtergronden, de andere helft hebben zakelijke achtergronden.

Voedsel
Dit jaar hebben we het thema “voedsel”. Met voedsel bedoelen we alles wat te maken heeft met voedsel. Van verpakking tot transport, van de beste hamburger bar tot het eten van het onmogelijke.

Startup Weekends zijn speciaal ontworpen voor ondernemers geïnteresseerd zijn in het ontvangen van feedback op een idee, op zoek naar een mede-oprichter, of die een nieuwe vaardigheid willen leren.

Wacht niet te langer en koop je ticket voor dit jaar Startup Weekend Groningen.

Facebook: Startup Weekend Groningen FOOD

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer