fbpx

Stadspark krijgt ‘Het Groningse Terrassen Festival’ tijdens Hemelvaart.

Belangrijk nieuws!
De data voor Het Groningse Terrassen Festival is gewijzigd naar woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni.

Voor de eerste editie van Het Groningse Terrassen Festival wordt het Stadspark omgetoverd tot het gezelligste terras van het Noorden. De leukste Groningse zaken en terrassen zijn aanwezig. Vijf dagen lang wordt er zowel een culinair, muzikaal als cultureel programma aangeboden én is het festival gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

In Amsterdam wordt het evenement al twee jaar lang met succes georganiseerd en heeft de organisatie besloten om de vleugels uit te slaan naar het Noorden. Over de keus voor Groningen en het Stadspark zegt organisator Mitchel Bovenlander het volgende:

“Wij zijn erg enthousiast om dit jaar het culturele Groningen met Het Terrassen Festival aan te doen. Groningen is rijk aan prachtige parken en terrassen, het Stadspark is er daar één van. Het is met de aanwezigheid van water, eindeloze grasvelden, schaduw en zon een ideale locatie voor een festival als dit.”

Groningse terrassen festival

Grootste terras

Het Groningse Terrassen Festival samen met ondernemers vanuit alle hoeken uit de stad vormen het grootste terras van het Noorden. Een aantal grote namen die meedoen zijn Flinders, Wolter Wolthers en Blokes. De ondernemers serveren vijf dagen lang diverse dranken en lekkernijen.

“We nodigen de bezoekers uit op zoek te gaan naar het lekkerste gerecht, best getapte biertje en de lekkerste gin-tonic” aldus Bovenlander.

Het Groningse Terrassen Festival is van woensdag 12 juni tot eb met zondag 16 juni. Het festival is gratis toegankelijk.

Later in de aanloop naar Het Groningse Terrassen Festival worden meer deelnemende ondernemers bekendgemaakt.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer