fbpx

Stadjer en student van harte uitgenodigd voor KEI on Stage Bandcontest

In aanloop naar de KEI-week 2017 organiseert Stichting KEI ook dit jaar weer de KEI on Stage Bandcontest. De beste band van de avond zal een plekje in de programmering van de KEI-week krijgen.

Op donderdag 30 maart om 20:00 uur zijn zowel Stadjers als studenten van harte uitgenodigd in de VERA om te genieten van een avond vol muzikaal talent. De toegang voor dit evenement is gratis.

Voorgaande jaren was het een groot succes en in 2016 heeft de winnende band HAAS opgetreden tijdens de Night of the Songs op de Grote Markt, het grootste meezingevenement van Europa. HAAS heeft vorig jaar uiteindelijk ook het KEI-lied geschreven. Dit jaar zullen de volgende bands het tegen elkaar op gaan nemen: Hijacked, Katie Koss, The Mudd en The Desmonds.

KEI on Stage DJ-contest

Naast de KEI on Stage Bandcontest zal er dit jaar voor het eerst ook een KEI on Stage DJ-contest georganiseerd worden. De DJ-contest zal in samenwerking met Club Kokomo tijdens een Megascholierenfeest op 9 juni plaatsvinden. Daan Brouwers, Voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI: “Het leuke van dit nieuwe evenement is dat potentiële KEI-lopers op deze manier betrokken worden in de keuze van een DJ die op hun eigen KEI-week komt draaien”.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer