fbpx

Rina Mushonga en Band in VanSlag

De levenswandel van zangeres Rina Mushonga is al net zo exotisch als haar naam: ze werd geboren in Zimbabwe, studeerde in Engeland en woont momenteel in Amsterdam. In elk land heeft ze wel wat muzikale invloeden opgepikt, maar die uit haar geboorteland zijn het sterkst.

Rina Mushonga treedt met haar band op vrijdag 30 oktober op in Cultuurpodium VanSlag. Mushonga combineert met gemak Indiepop met wereldmuziek in een cocktail die nergens geforceerd klinkt. Songs met verrassende tempowisselingen, met spannende ritmes en dromerige sfeerpop.

Assunta & The Light Orchestra
In het voorprogramma staat Assunta & The Light Orchestra uit België. Het bandduo wordt gevormd door zangeres en songschrijfster Assunta Mandoglio en gitarist Pieter Thys. Zij vormen een knappe kruisbestuiving van twee muziekkunstenaars met een enorme ervaring.

Assunta & The Light Orchestra spelen tussen 20.30 en 21.30 uur. Rina Mushonga begint om 22.00 uur. Meer info www.vanslag.eu.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer