fbpx

Rebel Rebel Hostel viert tweede verjaardag

Het containerhostel op het Suikerterrein in Groningen bestaat twee jaar en dat vieren de initiatiefneemsters met een uitbreiding, een week vol activiteiten en de lancering van hun eigen city map.

Voor de uitbreiding is er al een nieuwe container geplaatst en hier kunnen komende voorjaar/zomer nog 10 extra gasten slapen. Want in de zomer is er regelmatig vraag naar meer slaapplaatsen, hebben de eigenaresses gemerkt.

Verjaardag

In de week van 9 t/m 17 februari viert Rebel Rebel haar tweede verjaardag en dit gebeurt weer met een scala aan evenementen waar iedereen van harte voor uitgenodigd is. Deze zijn op terug te vinden op rebelrebelhostel.com/events . De week start op 9 februari met het Sjoeltenbräu Toernooi (een sjoeltoernooi) en er is ook een doe-het-zelf- avond waar schilderijen gemaakt gaan worden en een ouderwetse playbackshow.

Toeristische kaart

Ook viert het hostel de lancering van hun eigen toeristische kaart van de stad Groningen. Deze is ontworpen door Sven en geeft tips voor leuke tentjes, activiteiten en bezienswaardigheden in de stad toegespitst op de rebelse gasten.

Evenementen

Het hostel heeft als een van haar speerpunten dat er ook leuke dingen te doen moeten zijn in het hostel voor gasten maar ook voor stadjers en daarom worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd, van bandjesavonden tot hottub movie nights en ‘do-it-yourself- activiteiten. In de week van het 2 jarig bestaan komen al deze evenementen en meer aan bod.

sjoeltebrau rebel rebel

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer