Nu 10% extra korting op uw eerst bestelling van servies, glaswerk, bestek en meer met de kortingscode: Horeca10

Mooi servies bij uw gerecht hoeft niet kostbaar te zijn! Borden&Zo – Horeca servies levert servies, glaswerk, bestek en meer tegen lage prijzen. Verschillende bekende horeca merken zoals Arcoroc Professional, Sola, Yong, Cosy&Trendy, Chef&Sommelier en nog veel meer! Kwalitatief hoogwaardige producten, allen geschikt voor professioneel gebruik.

Wij weten hoe belangrijk de rol van servies kan zijn. Mooi servies is zeer belangrijk voor de presentatie van uw gerechten en neemt een prominente plek in op uw tafel en een mooie tafelversiering maakt het plaatje helemaal af. Het is vaak één van de eerste dingen wat uw gasten zien en daarmee al erg belangrijk voor hun oordeel. Ook de chef koks willen hun kunstwerk natuurlijk graag op mooi servies presenteren! Het servies versterkt, ondersteunt en vult het gerecht aan.

Originele borden en schalen, leisteen servies, kwalitatief hoogwaardig bestek, maar ook bijvoorbeeld het bekende getemperde glas en horeca Kwarx glaswerk is verkrijgbaar. Getemperde glazen zijn vele malen sterker dan normaal glas, kunnen beter tegen temperatuurwisselingen en gaan zo’n 5 keer langer mee. Het glas breekt niet snel dus dit is niet alleen gemakkelijk en goedkoop maar ook veilig! Ideaal voor horeca gebruik. Een groot assortiment geschikt voor professioneel gebruik en snelle levering.

Langskomen om uw wensen te bespreken is geen probleem!

Wij zijn gevestigd in Groningen en kunnen altijd even langskomen om uw wensen te bespreken aan de hand van een catalogus. Voor de eerste bestelling wordt een offerte op maat gemaakt, zodat wij de meest scherpe prijzen kunnen bieden! Bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden. Naleveringen kunnen gemakkelijk besteld worden via de website, uiteraard met staffelkortingen!

Log in op de site www.bordenenzo.nl en maak een zakelijk account aan voor lagere prijzen en hoge staffelkortingen. Voer uw BTW nummer in en uw account wordt omgezet naar zakelijk. Een offerte op maat is uiteraard ook geen probleem. Contacteer ons via info@bordenenzo.nl .

Meer informatie: bordenenzo.nl

Comments
Loading...