fbpx

New Year’s Eve – Club Kokomo – Moulin Rouge

Weet jij al waar jij 2017 gaat inluiden? Geen betere plek om het nieuwe jaar te vieren dan in Club Kokomo! Wij gaan groots uitpakken door de hele club om te toveren naar de befaamde nachtclub aan de ‘boulevard de clichy’.. MOULIN ROUGE!!

Bereid je voor op een nacht vol extravagantie en begin 2017 als een onvervalste levensgenieter of zoals de fransen het zeggen een “bohémien”!

Een nieuw jaar wil je natuurlijk zo bijzonder mogelijk van start laten gaan en daar gaan wij voor zorgen! Wij hebben een aantal verrassingen voor je klaar staan waar je namelijk steil van achterover zult slaan.

Een avond waarin we zo’n iconisch thema hebben is natuurlijk niet compleet zonder een gelijkwaardige line-up. Jullie zullen gaan genieten van onze gerenommeerde resident dj’s Pete Emric en Danny da Costa, onze dynamische MC Wes-L en de overweldigende saxofonist Tariq Pijning. Daarnaast hebben wij ook DE grootheden uit het noorden voor jullie in petto namelijk; Praia del Sol en DJ Punish. Zij zullen jullie gaan verwennen met lekkerste House, Eclectic, Urban en Trap! Dit gaat dus een avond vol muzikale hoogtepunten worden waar je geen genoeg van zult krijgen!

Koop snel je tickets en dan zien we jou 31 december!

Info

Datum: Zaterdag 31 december
Locatie: Club Kokomo Groningen
Tijd: 00.30 – late
Super Early Birds: €10,- SOLD OUT!
Early Birds: €12,50
Regular: €17,50
At the door: more
Minimum leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)
VIP reserveringen: +31655155500 of info@clubkokomo.nl

Tickets beschikbaar via: kokomogroningen.nl/tickets

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer