fbpx

Moss start nieuwe tournee in VanSlag

De nieuwe tournee van de Amsterdamse band Moss gaat op 26 september van start in cultuurpodium VanSlag in Borger. Drijvende kracht achter Moss is zanger/gitarist Marien Dorleijn. Hij schrijft ook alle nummers. De band bestaat al sinds 1997 in bijna dezelfde samenstelling, maar speelde zich pas in de kijker toen het in 2007 de eerste cd uitbracht.

In VanSlag in Borger worden naast oude successen vooral nummers van de laatste cd We Both Know That The Rest Is Noise, die in februari van dit jaar uitkwam, gespeeld. Moss is betoverend en dansbaar.

Het optreden van Moss in VanSlag begint om 21.00 uur. Een kaartje kost 17,50 euro. Kijk voor meer info op www.vanslag.eu. Ook voor cultuurpodium VanSlag, dat is gevestigd in de voormalige kerk aan de Hoofdstraat 34 in Borger, is het concert van Moss de start van het nieuwe seizoen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer